Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «κατασκοπεία» έπιασε τη νέα Maserati GranCabrio

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «κατασκοπεία» έπιασε τη νέα Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Η «κατασκοπεία» έπιασε τη νέα Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες, χωρίς καμουφλάζ, του νέου ανοιχτού μοντέλου της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati GranCabrio θα κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι, που διαρκεί από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου φέτος.

Μια νέα σειρά κατασκοπευτικών φωτογραφιών προσφέρει μια πιο ενδελεχή ματιά, στο επερχόμενο convertible, χωρίς λίγο καμουφλάζ.

Αυτή τη GranCabrio έχει σκούρο ασημί αμάξωμα με μαύρες ζάντες και ταιριαστό εξωτερικό περίβλημα. Οι σωλήνες εξάτμισης φαίνεται να έχουν γυαλισμένες «μπούυκες». Τα καθίσματα φαίνεται να είναι γκρι ανθρακί. Ένα σήμα “Trofeo” βρίσκεται πάνω από τους αεραγωγούς των μπροστινών φτερών.

Advertisement
Advertisement

Το στυλ της GranCabrio προέρχεται κυρίως από το νέο Gran Turismo. Φαίνεται να είναι πανομοιότυποι μπροστά από τον πυλώνα Α. Η αναδιπλούμενη μαλακή οροφή αναγκάζει τις στιλιστικές διαφορές στο πίσω μέρος, να δημιουργήσουν αρκετό χώρο για την τοποθέτηση της οροφής.

Advertisement

Η GranCabrio δεν θα είναι η μόνη νέα Maserati που θα κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι. Το MCXtrema θα κάνει επίσης πρεμιέρα, επί αμερικανικού εδάφους. Είναι η έκδοση μόνο για πίστα του MC20. Το μοντέλο χρησιμοποιεί επίσης μια έκδοση του Nettuno twin-turbo V6, αλλά αυτή η εφαρμογή αποδίδει 730 ίππους. Η Maserati κατασκευάζει μόνο 62 από αυτά. Η τιμολόγηση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Maserati έτοιμη για track day
Οδηγούμε τη Maserati Granturismo Trofeo στην Ιταλία
Η Maserati λέει αντίο στον V8, με σπέσιαλ εκδόσεις Ghibli και Levante

Advertisement