Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ένα Suzuki Jimny που έπαθε… G 63 AMG (video)

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα Suzuki Jimny που έπαθε… G 63 AMG (video)

ΝΕΑ

Ακόμα ένα Suzuki Jimny που έπαθε… G 63 AMG (video)

ΝΕΑ

H Race συνδύασε τις ικανότητες του Suzuki Jimny με την εμφάνιση του G63 AMG. Ιδού το αποτέλεσμα!

Advertisement
Advertisement

Η Race είναι μία εταιρεία που ασχολείται με τις βελτιώσεις (κυρίως αισθητικές) αυτοκινήτων που εδρεύει στην Αφρική. Μπορεί η Race να ασχολείται με supercars, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση έκανε μια εξαίρεση.

Βέβαια, και το Jimny δεν θεωρείται από κάποιους ένα off-road supercar;

Ο ιδιοκτήτης της Race αποκάλυψε στο cars.co.za ότι το συγκεκριμένο Jimmy έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, ακόμα και περισσότερο από όλα τα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει κατα καιρούς η εταιρεία βελτίωσης. Ο λόγος; Φυσικά το φαρδύτερο αμάξωμα του Jimny, το οποίο είναι μια προσφορά της Liberty Walk. Μάλιστα, δεν έχει μείνει κάποιο έξτρα που να μην έχει προστεθεί επάνω στο ιαπωνικό off-road μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός τμήμα κλέβει την παράσταση με τη γρίλια και τον -γεμάτο ακμές- προφυλακτήρα. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, η έμπνευση έχει έρθει από το icon των off-road μοντέλων, τη G-Class. Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και πίσω, ενώ κάτω από το καπό δεν συναντάμε κανένα θηριώδη μοτέρ της AMG, αλλά τον αξιόπιστο 1.5 βενζινοκινητήρα των 100 ίππων και 130 Nm ροπής. Αυτή η ιπποδύναμη είναι αρκετή για να κινήσει το μικρό “θηρίο” τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου απροβλημάτιστα… και οικονομικά. Τέλος, μια μικρή πινελιά στα μηχανολογικά συναντάμε στο σύστημα εξαγωγής, το οποίο έχει αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεύτερη νιότη για το παλιό Suzuki Jimny
Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny
Το Suzuki Jimny σε turbo πεντάθυρη έκδοση

Advertisement