Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny σε turbo πεντάθυρη έκδοση

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Suzuki Jimny σε turbo πεντάθυρη έκδοση

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny σε turbo πεντάθυρη έκδοση

ΝΕΑ

Η Suzuki, όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη έτοιμη μία νέα έκδοση του Jimny, η οποία θα διαθέτει έναν πιο «οικογενειακό» χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το τετρακίνητο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή, είναι ικανό να μεταφέρει τους επιβάτες του σε μία μεγάλη ποικιλία διαδρομών, εν τούτοις ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματά του είναι οι εξαιρετικά περιορισμένοι χώροι της καμπίνας, ιδιαίτερα για τους μεγαλόσωμους ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιαπωνικού Τύπου, η Suzuki ήδη εξελίσσει την έκδοση Jimny Long, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις, σημαντικότερη αυτή του μεταξονίου που πλέον θα είναι αυξημένο κατά 30 cm, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, όπως και δύο επιπλέον πόρτες.

Χαρακτηριστικές είναι και οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μας παρουσιάζει το στούντιο Kolesa. Πέραν των παραπάνω, το νέο Jimny Long θα διαθέτει επίσης νέα μάσκα με επανασχεδιασμένη γρίλια και διαφορετικούς τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πεντάθυρο Jimny θα διαθέτει και μία νέα γκάμα κινητήρων, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνει ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο  με ήπια υβριδική τεχνολογία. Πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ο γνωστός μας από τα Vitara και S-Cross των 1,4 lt, τεχνολογίας BoosterJet, με απόδοση 129 PS.

Αρχικά, η επίσημη παρουσίαση του Suzuki Jimny Long είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2021 και πιο συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Λόγω πανδημίας όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα η έλευσή του να καθυστερήσει μέχρι το 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki Jimny 1.5 LCV
Το εντυπωσιακής εμφάνισης Suzuki Misano (+video)
Η λειτουργία του υβριδικού συστήματος της Suzuki (video)