Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτό το αυτοκίνητο παίρνεις δώρο αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτό το αυτοκίνητο παίρνεις δώρο αλεξίσφαιρο γιλέκο!

ΝΕΑ

Με αυτό το αυτοκίνητο παίρνεις δώρο αλεξίσφαιρο γιλέκο!

ΝΕΑ

Η κατάσταση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ξεφύγει στην ευρύτερη περιοχή. Και πλέον μέσα στον εξοπλισμό των αυτοκινήτων προσφέρονται και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία DARTZ είναι ήδη γνωστή έχοντας παρουσιάσει κάποια πολύ σπέσιαλ τετρακίνητα μοντέλα με ενισχυμένη θωράκιση, extreme σχεδίαση και υπερβολική χλιδή στο σαλόνι.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η εταιρία, παρά το ότι έχει την έδρα της στην Λετονία, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Με το γράμμα Ζ να είναι πλέον απαγορευμένο σε αρκετές χώρες το όνομα της DARTZ αντιμετωπίζεται με καχυποψία.

Επίσης το όνομα “Black Alligator” το οποίο ήταν το όνομα ενός μοντέλου της και ήταν εμπνευσμένο από ένα Ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο έπρεπε και αυτό να αλλάξει. Έτσι το όνομα του νέου μοντέλου της εταιρίας είναι Prombon Iron Diamond MMXXII.

Advertisement
Advertisement

Όπως και το Black Alligator MMXX, το Iron Diamond βασίζεται στην Μaybach GLS. Παρά το ότι έχει θωράκιση, το βάρος του είναι χαμηλότερο από το κανονικό μοντέλο της Mercedes.

Και μέσα στον εξοπλισμό που προσφέρει η εταιρία είναι η επιλογή ανάμεσα σε ένα φούτερ ή ένα κοστούμι (για πιο επίσημες εμφανίσεις) τα οποία διαθέτουν και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Advertisement

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της DARTZ η εταιρία του είναι η μόνη στον κόσμο που παρέχει τέτοιου είδους official προστασία στους πελάτες της. Μάλιστα όλα όσα βγαίνουν από το εργοστάσιο της DARTZ μπορούν να αποκτήσουν κάποιου είδους θωράκιση.

Advertisement

Μάλιστα, αν το γούστο σας ταιριάζει με τις ακραίες αισθητικές απόψεις του ιδρυτή της DARTZ, το φούτερ μπορεί να διαθέτει επένδυση από δέρμα αλιγάτορα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aπίστευτο θωρακισμένο με λαβές-ηλεκτροσόκ και δέρμα αλιγάτορα
Θωρακισμένο Toyota Land Cruiser από Kαναδούς  (+video)
Βρήκαμε το θωρακισμένο που φτιάχνεται στην Ελλάδα

Advertisement