Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aπίστευτο θωρακισμένο με λαβές-ηλεκτροσόκ και δέρμα αλιγάτορα

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aπίστευτο θωρακισμένο με λαβές-ηλεκτροσόκ και δέρμα αλιγάτορα

ΝΕΑ

Aπίστευτο θωρακισμένο με λαβές-ηλεκτροσόκ και δέρμα αλιγάτορα

ΝΕΑ

Κάτω από αυτό το εντυπωσιακό όσο και ψαρωτικό αμάξωμα βρίσκεται μία αθώα Mercedes GLS εξοπλισμένη με χρυσές πινελιές και δέρμα από αλιγάτορα και καρχαρία.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία Dartz είναι γνωστή στους μυημένους και σε όσους χρειάζονται ότι πιο ακραίο υπάρχει σε θωρακισμένο όχημα. Όπως διαφημίζει η ίδια η ρώσικη εταιρία στο site της, προσφέρει εδώ 150 χρόνια τις υπηρεσίες της σε δισεκατομμυριούχους, τσάρους, σούπερσταρς, στρατηγούς και τους δικτάτορες αυτού του κόσμου.

Η νέα δημιουργία της έχει ξεκάθαρα αυτόν τον σκοπό: να προστατεύσει τους VIP επιβάτες της από κάθε απειλή. Ως βάση χρησιμοποιείται μία Mercedes-Benz GLS και πάνω σε αυτήν έχει προστεθεί ένα πολύ ψαρωτικό αμάξωμα που θυμίζει μαχητικό stealth.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και μιλάμε για κάτι ακραία πολυτελές στο σαλόνι, όμως η ιστορία της Darts έχει να κάνει με άλλα πολύ πιο “ιδιαίτερα” πράγματα. Κάτι που ξεκινά από το όνομά του το οποίο είναι Prombron Black Alligator MMX Black Tiger Moon Edition (όλο αυτό!).

Ως όχημα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι θωρακισμένο με μία νέα σύγχρονη τεχνολογία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε ένα πολιτικό αυτοκίνητο. Η νέα αυτή θωράκιση εκτός από αποτελεσματική είναι και ελαφριά, κάτι που φέρνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να ζυγίζει όσο και η GLS παραγωγής.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε για τα μηχανικά μέρη και για τους κινητήρες, με τον βασικό να είναι ένας V8 αν και οι επίδοξοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν την ισχύ και τις βελτιώσεις που επιθυμούν.

Τα ωραία συνεχίζονται και σε άλλα σημεία, όπως για παράδειγμα στις χειρολαβές οι οποίες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να κάνουν ένα ηλεκτροσόκ σε όποιο προσπαθήσει να τις αγγίξει χωρίς να έχει εξουσιοδότηση.

Advertisement

Επίσης δεν υπάρχουν πλευρικοί καθρέπτες, αλλά κάμερες, ενώ διατίθεται ένας δυνατός προβολέας και ηλεκτροχρωματικά παράθυρα τα οποία σκουραίνουν έτσι ώστε να μην μπορεί να δει κανείς στο εσωτερικό. Προφανώς είναι και αλεξίσφαιρα.

Advertisement

Το εσωτερικό κρατά αρκετά από τα στοιχεία της Mercedes, αλλά έχει και τις πινελιές της Dartz. Έχουν αφαιρεθεί κάποιες οθόνες και έχουν αντικατασταθεί με αναλογικούς μετρητές, υπάρχουν διακοσμητικά σε χρυσό, δέρμα αλιγάτορα και καρχαρία.

Και αν η εξελιγμένη θωράκιση δεν είναι αρκετή για τις ανάγκες των πελατών της, η Dartz προσφέρει έναν ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό επιβίωσης μέσα στο όχημα σε περίπτωση επίθεσης. Όσο για την τιμή του, αυτοί που το χρειάζονται και μπορούν να το αγοράσουν, προφανώς έχουν τον τρόπο, νόμιμο ή παράνομο, για να το αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το θωρακισμένο του Ερντογάν που προσπάθησε να… ρίξει τον Εβρο (VIDEO)
Το θωρακισμένο Gurkha αναζητά νέο σπίτι…
Το θωρακισμένο που όλοι θα ήθελαν