Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου & τι να προσέξετε!

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου & τι να προσέξετε!

ΝΕΑ

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου & τι να προσέξετε!

ΝΕΑ

Αναζητάτε ένα πραγματικά ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας προτείνουν οι έμπειροι ειδικοί της Auto Gallo και κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου μοντέλου να απαιτεί εξαιρετική προσοχή από μέρους σας, ωστόσο εάν γίνει σωστά, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε μία πραγματικά συμφέρουσα επένδυση που θα σας εξοικονομήσει πολύτιμα χρήματα. Ποια είναι λοιπόν όλα εκείνα τα βήματα στα οποία πρέπει να προχωρήσετε, έτσι ώστε να κάνετε την έξυπνη κίνηση; Οι ειδικοί της Auto Gallo σας προσφέρουν όλες τις απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σε 5 βήματα

  1. Εξετάστε διεξοδικά το εξωτερικό του
Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας τον έλεγχο στο νέο υποψήφιο όχημα σας, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε προσεκτικά το εξωτερικό του. Θα χρειαστεί να ελέγξετε εάν υπάρχουν γρατζουνιές, βαθουλώματα ή βαμμένα σημεία του οχήματος που μπορεί να υποδεικνύουν ότι το αυτοκίνητο έχει εμπλακεί παρελθοντικά σε κάποιο ατύχημα. Τα ελαστικά αποτελούν ένα ακόμη κομμάτι του οχήματος που χρειάζεται να εστιάσετε. Αφού εξακριβώσετε την ημερομηνία κατασκευής τους, η οποία αναγράφεται πάνω τους, ελέγξτε για τυχόν φθορές πάνω τους.

  1. Ζητήστε το βιβλίο service του οχήματος

Κάθε αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο συνοδεύεται πάντα από το βιβλίο service του. Σε αυτό μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο όχημα, αν έχουν υλοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο, καθώς και εάν το αυτοκίνητο έχει υποστεί κάποια σημαντική βλάβη στο παρελθόν που καθιστά την επιλογή του ρίσκο για σας.

  1. Ελέγξτε το εσωτερικό και τις λειτουργίες του
Advertisement

Ο αυστηρός έλεγχος συνεχίζεται σε όλο το εσωτερικό μέρος του οχήματος. Οι διάφοροι διακόπτες, το κιβώτιο ταχυτήτων, το air condition/clima, τα φώτα και το ηλεκτρικό κλείδωμα είναι μόνο μερικά από αυτά για τα οποία πρέπει να είστε βέβαιοι ότι λειτουργούν καλά. Ακόμη, δώστε βάση στη γενική κατάσταση του εσωτερικού του οχήματος, καθώς αποτελεί μία σημαντική ένδειξη για τη φροντίδα που έχει δεχθεί από τον προηγούμενο οδηγό του.

  1. Δώστε προσοχή σε μηχανή & εγκέφαλο

Το σημαντικότερο μέρος του οχήματος, δηλαδή η μηχανή του, δε θα μπορούσε να μην περάσει από τον πιο ενδελεχή έλεγχο, ιδανικά από έμπειρο και έμπιστο μηχανικό της επιλογής σας. Ως πρώτο βήμα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές από το κινητήρα ή ασυνήθιστοι θόρυβοι. Επιπλέον, ελέγξτε για τυχόν φθορές ή σημάδια που υποδεικνύουν παλαιότερες βλάβες, ειδικά στους ιμάντες ή στις καδένες χρονισμού.

  1. Εμπιστευτείτε το πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων της Auto Gallo
Advertisement

Μετατρέψτε την αγορά του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου σε επένδυση, επιλέγοντας την Auto Gallo, την ανερχόμενη δύναμη στην πώληση μεταχειρισμένων. Η Auto Gallo, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της οικογένειας Γκάλλο στον ευρύτερο χώρο του αυτοκινήτου, εγγυάται την ποιότητα του μοντέλου που θα επιλέξετε από την γκάμα της, προσφέροντάς το με:

  • Εγγύηση ποιότητας
  • Ενημερωμένο βιβλίο service
  • Δωρεάν κόστος μεταβίβασης
  • Δυνατότητα δόσεων
  • Εργοστασιακή εγγύηση (όπου ισχύει)
  • Βιολογικό καθαρισμό
  • Μοναδικά After Sales προνόμια για τη συντήρησή του.

Ανακαλύψτε το νέο σας premium μεταχειρισμένο «σαν καινούργιο» με μία σας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Auto Gallo στη Νέα Χαλκηδόνα ή μέσα από το την ειδική σελίδα της.

Advertisement

Auto Gallo | μέλος του ομίλου GALLO S.A.

Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 55 | Τηλέφωνο: 210 25 30 953

www.gallo.gr

Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της GALLO S.A μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020
Το νέο PEUGEOT 208 στη διάθεση του κοινού σε ένα τριήμερο