Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε αυτοκίνητα να περιμένουν τσιπάκια για να παραδοθούν στους πελάτες (+video)

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε αυτοκίνητα να περιμένουν τσιπάκια για να παραδοθούν στους πελάτες (+video)

ΝΕΑ

Δείτε αυτοκίνητα να περιμένουν τσιπάκια για να παραδοθούν στους πελάτες (+video)

ΝΕΑ

Εκατοντάδες Ford Bronco βρίσκονται παρκαρισμένα μέσα στο χιόνι περιμένοντας να μπουν κάποια ηλεκτρονικά συστήματα που λείπουν. Και οι πελάτες βρίσκονται σε αναμονή μηνών.

Advertisement
Advertisement

 

Η κατάσταση που επικρατεί με την έλλειψη σε τσιπάκια σε όλο τον κόσμο είναι πρωτοφανής, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην παραγωγή αλλά και την διάθεση των αυτοκινήτων.

Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο και έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς η κάθε εταιρία δεν μπορεί να ανταποκριθεί και οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις φθάνουν στους μήνες ή ακόμα και χρόνια σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι το Ford Bronco το οποίο έχει τεράστια αποδοχή στην αγορά των ΗΠΑ. Όμως η εταιρία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην ζήτηση και έτσι έχει δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο όπου βρίσκονται χιλιάδες Bronco τα οποία περιμένουν ειδικά συνεργεία για να τους τοποθετήσουν κάποια τσιπάκια που λείπουν και να προχωρήσουν στην παράδοση.

 

Advertisement

 

Η εγκατάσταση αυτή βρίσκεται κάπου στα περίχωρα του Μίσιγκαν και πρόσφατα ανέβηκε ένα video το οποίο δείχνει παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα στο χιονισμένο τοπίο να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί το εξάρτημα και να πάνε στους ιδιοκτήτες τους.

Advertisement

Eκπρόσωπος της Ford παραδέχεται ότι η έλλειψη ημιαγωγών συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να επηρεάζει τα εργοστάσια της εταιρίας σε όλη την Βόρεια Αμερική. Πάντως η εταιρία προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την παραγωγή της, έχοντας ως στόχο την μέγιστη αναμονή των 90 ημερών για την παράδοση στον πελάτη.

Πάντως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς αναφορές από τις ΗΠΑ μιλούν για πελάτη που έχει παραγγείλει το Bronco του από το 2020 και ακόμα δεν το έχει παραλάβει ενώ υπάρχει και η περίπτωση παράδοσης μέσα σε 4-5 μήνες.

Advertisement

Λόγω αυτών των καθυστερήσεων, η Ford επικοινωνεί με πελάτες παρέχοντάς τους δώρα για να τους ευχαριστήσει για την υπομονή τους. Ένα από αυτά ήταν ένα σακίδιο πλάτης με την επωνυμία Bronco το οποίο ήταν γεμάτο με κιτ επιβίωσης, το οποίο αρχικά το πωλούσαν στο διαδίκτυο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ημιαγωγοί: Πρόωρες… διακοπές για εργαζόμενους της αυτοκινητοβιομηχανίας
Ημιαγωγοί: Μηνύματα αισιοδοξίας για ανάκαμψη της παραγωγής
Ποιος κορωνοϊός: Γολγοθάς της Stellantis είναι οι ημιαγωγοί