Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Wrangler μοιάζει με… άμαξα από γουέστερν

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Wrangler μοιάζει με… άμαξα από γουέστερν

ΝΕΑ

Αυτό το Wrangler μοιάζει με… άμαξα από γουέστερν

ΝΕΑ

Έχοντας ξεκουμπώσει όλα τα αφαιρούμενα τμήματα του αμαξώματος και με τις ειδικές ζάντες που παραπέμπουν σε ξύλινες, έχοντας και «κάτι από λάστιχο» γύρω τους, η εικόνα του Wrangler είναι πραγματικά ιδιαίτερη.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην είναι πρακτικό, ούτε και άνετο αλλά σίγουρα εξυπηρετεί μια άλλη ανάγκη που έχει να κάνει με τη ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη του.

Βλέποντάς το, καταλαβαίνει κανείς πως ο ιδιοκτήτης θέλει να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου που βρίσκεται κοντά στα μέρη όπου κινείται. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο για να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο σαν το Wrangler και να το «ρημάξει» κατ’ αυτό τον τρόπο. Μπορεί να μην είναι η τελευταία γενιά του μοντέλου, που εδώ που τα λέμε, δεν έχει και ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Οι αλουμινένιοι τροχοί με τις πέντε ακτίνες που έχουν διάμετρο περί τις 30 ίντσες, φινιρισμένοι σε μαύρο χρώμα και με αυτό το αξιοθαύμαστα ελάχιστο προφίλ ελαστικού, δίνουν ένα απόκοσμο ύφος στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Πάντως απ’ όσο μπορούμε να δούμε και να κρίνουμε, οι επιβάτες εκτός της ταλαιπωρίας από τις αναπηδήσεις της ανάρτησης, που δεν υποστηρίζεται από τα συνήθη ελαστικά του αυτοκινήτου με το μπόλικο προφίλ, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το κάψιμο από τον ήλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
56ο Easter Jeep Safari: Η μεγάλη ετήσια γιορτή της Jeep
Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι
Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid