Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι

ΝΕΑ

Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι

ΝΕΑ

Η νέα ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε με αφορμή τη διοργάνωση Jeep Beach 2022, τονίζει τις κορυφαίες επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρουν τα Wrangler και Gladiator.

Advertisement
Advertisement

Στην καρδιά του χειμώνα, η Jeep, υπενθυμίζει το αιώνιο καλοκαίρι της παραλίας Daytona στη Φλόριντα, με μια νέα, συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού Wrangler.

 

Με συνολικά διαθέσιμες μόλις 500 μονάδες, το Wrangler Beach Edition εφοδιάζεται με μια σειρά χαρακτηριστικών που το κάνουν ιδανικό για τις παραλίες των Η.Π.Α., τόσο όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, όσο και στην ξεχωριστή εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Κάθε χρόνο, η διοργάνωση Jeep Beach με επίκεντρο τη διάσημη παραλία Daytona στη Φλόριντα των Η.Π.Α., συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 φίλους της μάρκας και 20.000 αυτοκίνητα. Εκτός από τη συνάντηση με φίλους της περιπέτειας, οι συμμετέχοντας στο πλαίσιο της διοργάνωσης προσφέρουν και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, για το 2022 η Jeep ετοίμασε τη συλλεκτική έκδοση Wrangler Beach Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και θα έχει μια σειρά στοιχείων που θα την κάνουν ιδανική για τις παραλίες  και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα.

Advertisement

Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν, «κοντύτερο» πίσω διαφορικό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 3,8εκ., αλλά και ενισχυμένη πόρτα του χώρου αποσκευών, έτσι ώστε οι φανατικοί του surf να φορτώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους.

Εκτός από τους εντυπωσιακούς τροχούς, εξωτερικά το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και βέβαια το κίτρινο χρώμα High Velocity που διασφαλίζει ότι αυτό το Wrangler δεν θα περάσει απαρατήρητο ακόμα και στις γεμάτες με εντυπωσιακές παρουσίες παραλίες των Η.Π.Α.

Advertisement

«Όπως και το ετήσιο Easter Jeep Safari στη Γιούτα, το Jeep Beach στη Φλόριντα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των φίλων της Jeep», ανέφερε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της μάρκας στη Βόρεια Αμερική και πρόσθεσε: «Ακούμε τις επιθυμίες των φίλων μας για οχήματα που είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις παραλίες και έτσι με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζουμε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Beach Edition, αλλά και το νέο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα High Velocity

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πιο ικανά SUV για δύσκολες καιρικές συνθήκες – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα;
Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid
Jeep Wranger Rubicon 392: Πιο ισχυρό από ποτέ (video)

Advertisement