Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Fiat 500 οδηγείται με δίπλωμα skipper

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Fiat 500 οδηγείται με δίπλωμα skipper

ΝΕΑ

Αυτό το Fiat 500 οδηγείται με δίπλωμα skipper

ΝΕΑ

Τουριστική εταιρεία στην Ιταλία ενοικιάζει βάρκες-αντίγραφα του Fiat 500 για βόλτες στη Μεσόγειο.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό τοπίο από τις παραλιακές διαδρομές του Αμάλφι στη Δυτική Ιταλία να οδηγήσει κανείς χαλαρά και ανέμελα το Fiat 500. Το θρυλικό ιταλικό αυτοκίνητο έχει γίνει σύμβολο του lifestyle της γειτονικής χώρας και πλέον οι Ιταλοί επιχειρηματίες το χρησιμοποιούν ευρέως προκειμένου να προσελκύσουν τουρίστες, αλλά και ντόπιους εκδρομείς.

Στην ακτή Positano στις δυτικές ακτές της Ιταλίας, η εταιρεία Cars Off-Shore σκέφτηκε να δημιουργήσει μια βάρκα εμπνευσμένη από το σχέδιο του Fiat 500. Η εταιρεία πήρε την έγκριση του Fiat License Office και κατάφερε να κατασκευάσει το Fiat 500 Offshore. Πρόκειται ουσιαστικά για μια βάρκα με κανονικό τρίπτυχο πάτωμα πάνω στο οποίο έχει σχεδιαστεί το cabrio Fiat 500.

Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μια εξωλέμβια Mercury 40 ίππων, ενώ υπάρχει επιλογή μηχανής 115 ίππων για τους πιο… γρήγορους καπετάνιους. Στην καμπίνα του Fiat 500 Offshore υπάρχουν δύο θέσεις εμπρός – η μία για τον οδηγό – και δύο θέσεις πίσω που έχουν μετακινηθεί προς τα πίσω στο σημείο του πορτμπαγκάζ. Το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας είναι από δέρμα και ξύλο, ενώ το παρμπρίζ, το καπό και η μάσκα του Offshore είναι αυτούσια από το Fiat 500.

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική αυτή βάρκα της Cars Offshore σχεδιάστηκε από τον Αντόνιο Πιέτρο Μαρία Γκαλάσο και σε συνεργασία με τη Stellantis και τη Fiat Style Center κατασκευάστηκαν 500 σκάφη. Στόχος της εταιρείας είναι το επόμενο διάστημα να υπάρξει επέκταση της παρουσίας της βάρκας και σε άλλα lifestyle μέρη του κόσμου όπως το Μαϊάμι και άλλες χώρες της Μεσογείου. Η Μύκονος και η Σαντορίνη για παράδειγμα θα ταίριαζε απόλυτα στο σχέδιο της Fiat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά τα concept προλογίζουν το νέο Fiat Panda
Πώς μπορεί να είναι ένα vintage Fiatάκι που έπαθε ηλεκτροπληξία;
Ποια είναι η πιο μεγάλη εταιρεία της Stellantis;