Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το ξεχωριστό Honda S2000R της E.M.

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ξεχωριστό Honda S2000R της E.M.

ΝΕΑ

Αυτό είναι το ξεχωριστό Honda S2000R της E.M.

ΝΕΑ

Η Evasive Motorsport έδωσε νέα πνοή στο roadster της Honda, προσφέροντάς του πολλά περισσότερα από μια απλή «ώθηση» των επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Είναι τέτοια η ποιότητα των επεμβάσεων της E.M. που το συγκεκριμένο S2000 θα μπορούσε να είναι εργοστασιακό.

Μάλιστα, η Evasive Motorsport υποστηρίζει πως η δική της πρότασης θα μπορούσε να είναι το S2000 Type R που δεν υπήρξε ποτέ. Τώρα ωστόσο, αρκείται να το ονομάσει S2000R. Ο βραβευμένος ατμοσφαιρικός δίλιτρος κινητήρας της Honda με τους 240 ίππους, έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να συνεργαστεί με ένα μεγάλο turbo και να φτάσει τους 306 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Evasive Motorsports προχώρησε σε μικρές αισθητικές αλλαγές του αμαξώματος, με κάποια μέρη του να είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Στο μπροστινό μέρος οι «μυημένοι» στην αισθητική του μοντέλου, θα διακρίνουν τον προφυλακτήρα από την επετειακή έκδοση, ενώ και οι αλλαγμένοι καθρέπτες δίνουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση του μοντέλου.

Κάτω από το καπό, βρίσκουμε μια εκτός των άλλων, όμορφη εισαγωγή από ανθρακόνημα και αυτή, της Mugen. Οι εξάτμιση είναι της Origin Fab, ενώ το μεγαλύτερο ψυγείο είναι της Koyo Racing. Στην ανάρτηση συναντάμε coilovers της KW Clubsport, ενώ το διαφορικό είναι μπλοκέ φυσικά αλλά της OS Giken.

Στους άξονες συναντάμε παχύτερες αντιστρεπτικές, ενώ και τα φρένα είναι μεγαλύτερα από τη Brembo. Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα, όπου τα πολύ ταιριαστά μπάκετ καθίσματα της Recaro, με τη διχρωμία τους δίνουν ένα διαφορετικό ύφος στο μοντέλο. Αλλαγμένο είναι και το τιμόνι, χωρίς αερόσακο, αλλά και ο επιλογέας των ταχυτήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο Honda Civic Type R πέτυχε τελικά το ρεκόρ;
Honda Civic e:HEV: Βραβευμένη σχεδιαστική προσέγγιση (+video)
Πρώτη διαρροή για το ανανεωμένο Tesla Model 3

Advertisement