Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο γρήγορο ατύχημα στο Nurburgring (+video)

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πιο γρήγορο ατύχημα στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο γρήγορο ατύχημα στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Ο οδηγός της Mercedes που φαίνεται στο video, δεν είναι ο πρώτος που τρακάρει μέσα στο Nurburgring και με στοίχημα δεν θα είναι και ο τελευταίος αλλά είναι μέχρι στιγμής αυτός που «καταφέρνει» να βροντήξει πριν καλά- καλά μπει στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Στην είσοδο των αυτοκινήτων, υπάρχει ένας διάδρομος οριοθετημένος από κορίνες, για να μπαίνουν τα αυτοκίνητα ελεγχόμενα και με «συγκρατημένη» ταχύτητα στην πίστα.

Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις ατυχημάτων μέσα στην πίστα του Nurburgring, όπου όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή, ότι και αν οδηγούν, μπορούν πληρώνοντας ένα αντίτιμο ανά γύρο να οδηγήσουν μέσα στη θρυλική πλέον πίστα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο οδηγός της Mercedes, δεν φαίνεται να προλαβαίνει να κάνει ούτε μέτρο μέσα στην πίστα, καθώς καταφέρνει –γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να στείλει το αυτοκίνητο στη μπαριέρα πριν αφήσει το διάδρομο με τις κορίνες.

Advertisement
Advertisement

Το ατύχημα καταγράφηκε από τον YouTuber, Misha Charoudin, ο οποίος είναι παθιασμένος με την πίστα του Nurburgring και κατευθυνόταν στην είσοδο με στόχο να γράψει και αυτός μερικούς γρήγορους γύρους. Στο video φαίνεται καθαρά πως καθώς το αυτοκίνητο του Charoudin είναι στην ουρά αυτών που μπαίνουν στην πίστα, ο οδηγός ενός από τα προπορευόμενα (πιθανότατα Mercedes C-Class AMG) δεν προλαβαίνει να κοντρολάρει το γλίστρημα και καταλήγει νωρίς- νωρίς, στη μπαριέρα δεξιά. Τουλάχιστον, έτσι όλοι οι παριστάμενοι γλίτωσαν τα χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes-Benz A 250 e Sedan
Το Hyundai i30 N είναι γρήγορο και στο Nurburgring (+video)
Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβά crash-test (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement