Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Custom Nugget

Ελλάδα 22:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Custom Nugget

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Custom Nugget

ΝΕΑ

Με εξελιγμένη τεχνολογία και μια νέα plug-in υβριδική έκδοση, η φρέσκια γενιά του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Ford αποκαλύπτει την ολοκαίνουργια έκδοση επόμενης γενιάς του δημοφιλούς camper μοντέλου της Transit Custom Nugget, η οποία συνδυάζει τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά οχήματος και εσωτερικού με στόχο να προσφέρει πιο απολαυστικές περιηγήσεις στο δρόμο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις δυνατότητες που προσφέρει ένα προηγμένο ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης, χάρη στη διάθεση μιας plug-in υβριδικής παραλλαγής.

Το νέο Nugget αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μετατροπής τροχόσπιτων Westfalia και διαθέτει τη δημοφιλή όσο και μοναδική διάταξη εσωτερικού πολλαπλών ζωνών που εξακολουθεί να διαφοροποιεί το Nugget, από τους ανταγωνιστές του.

Advertisement
Advertisement

Νέα πλατφόρμα

Tο Nugget επόμενης γενιάς επωφελείται από την ολοκαίνουργια πλατφόρμα οχημάτων της Ford, που λανσάρεται φέτος για την κορυφαία οικογένεια Transit και Tourneo Custom, η οποία εισάγει νέα αλλά και προηγμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, συνδεσιμότητα και τεχνολογίες οδήγησης.

Advertisement

Στο χώρο διαβίωσης, οι πελάτες απολαμβάνουν νέα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και βελτιωμένη λειτουργικότητα, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα ηλιακό πάνελ οροφής, με στόχο την εξασφάλιση πιο άνετων και διασκεδαστικών αποδράσεων.

Για πρώτη φορά στο Nugget, η Ford εισάγει ένα σύστημα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο μοιράζεται την ίδια τεχνολογία με το Ford Kuga PHEV

Advertisement

Το ολοκαίνουργιο Nugget PHEV χρησιμοποιεί έναν κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, σε συνδυασμό με μια μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 11,8 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα για να παρέχει συνδυασμένη ισχύ 232 PS και δυνατότητα αμιγούς κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση βελτιώνει τη ποιότητα κύλισης και τον χειρισμό, ενώ τα μοντέλα με κίνηση σε όλους τους τροχούς θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τα camper van τους σε κακοτράχαλες περιοχές για υπαίθριες σπορ δραστηριότητες ή για εκείνους που απλώς αναζητούν περισσότερη αυτοπεποίθηση, φεύγοντας από τα παρκινγκ των μεγάλων φεστιβάλ.

Advertisement

Στο εσωτερικό

Το κομψό cockpit διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό σύμπλεγμα και μια μεγάλη οθόνη αφής 13 ιντσών. Η εύρεση ενός προορισμού, η ψυχαγωγία και η επικοινωνία είναι απλή υπόθεση με το πιο πρόσφατο λογισμικό SYNC 4 της Ford.

Οι συνδεδεμένες λειτουργίες πλοήγησης, ήχου και επικοινωνίας του συστήματος μπορούν να ελέγχονται μέσω της οθόνης αφής ή μέσω φωνητικών εντολών, ενώ η ασύρματη ενσωμάτωση των Android Auto και Apple Carplay είναι στάνταρ. 7

Iδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο να καταστεί το νέο Nugget ασφαλές και εύκολο στην οδήγηση, ακόμη και για οδηγούς που είναι συνηθισμένοι σε μικρότερου μεγέθους αυτοκίνητα. Εκτός από τη θέση οδήγησης που θυμίζει επιβατικό και όχι μοντέλο van και τη νέα επιλογή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, το Nugget διαθέτει μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Πέρα από τις αλλαγές στον εξοπλισμό κάμπινγκ, το ολοκαίνουργιο Nugget προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας εν κινήσει και της άνεσης όταν είναι σταθμευμένο. Η ασύρματη φόρτιση 9 και το στάνταρ μόντεμ 5G 10 εξασφαλίζουν ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα για όλους χωρίς ανησυχία να ξεμείνει κάποιος από μπαταρία τηλεφώνου ή δεδομένα. Επιλέγοντας την ηλιακή οροφή μπορείτε να τροφοδοτείτε διάφορες λειτουργίες στο εσωτερικό ή να επαναφορτίζετε την μπαταρία αναψυχής, ενώ σε ιδανικές καιρικές συνθήκες μπορεί να παραχθεί περισσότερη ενέργεια από όση χρησιμοποιούν οι ενσωματωμένες λειτουργίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Octavia
Ξεκίνησε η παραγωγή του Volkswagen ID. 7
Ανανέωση για τις Mercedes EQA και EQB (+ video)