Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο crossover της Ηonda – Πότε έρχεται στην Ευρώπη;

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο crossover της Ηonda – Πότε έρχεται στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο crossover της Ηonda – Πότε έρχεται στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Η Honda παρουσίασε στην Αμερική το νέο HR-V για την επόμενη χρονιά και το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με διαφορετικό όνομα.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο HR-V βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη και στην χώρα μας με αρκετές βελτιώσεις και νέα σχεδίαση. Για την αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά πάντως η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε πρόσφατα ένα ακόμα νέο μοντέλο, με την ονομασία ΗR-V το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στην τοπική αγορά μέσα στο 2023.

Για να μην μπερδευτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η Honda ξεκαθαρίζει ότι αυτό το αμερικάνικο ΗR-V θα έρθει και στην Ευρώπη μέσα στο 2023. Αλλά θα έχει διαφορετικό όνομα το οποίο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί και θα κυκλοφορήσει στην αγορά μαζί με το υπάρχον HR-V, αλλά σε διαφορετική, λίγο μεγαλύτερη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Η νέα αυτή αμερικάνικη γενιά του ΗR-V χρησιμοποιεί το δάπεδο του νέου Honda Civic 11ης γενιάς. Η σχεδίαση διαφοροποιείται αρκετά από το ΗR-V που ήδη γνωρίζουμε, με πιο σπορ και δυναμικές γραμμές ενώ χάρη και στο νέο πλαίσιο θα είναι μεγαλύτερο και με μακρύτερο μεταξόνιο, άρα και περισσότερους χώρους για τους επιβάτες.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το συγκεκριμένο μοντέλο θα χρησιμοποιεί κάποια από τα μοτέρ που διαθέτει η Honda στις ΗΠΑ. Για την Ευρωπαϊκή αγορά, όταν και όποτε έρθει, είναι σίγουρο ότι θα εξοπλιστεί με τα σύγχρονα υβριδικά συστήματα που διαθέτει η εταιρία στα τρέχοντα μοντέλα της.

Advertisement

Με το νέο HR-V η Honda θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην Αμερικάνικη αγορά και την έλξη που ασκεί σε ένα πιο νεανικό και δραστήριο κοινό, με εμφανώς πιο σπορτίφ παρουσία. Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα μεταφερθούν και στην Ευρώπη και πως το νέο μοντέλο θα ενταχθεί στην υπάρχουσα γκάμα της εταιρίας από την επόμενη χρονιά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda HR-V e:HEV
Πως τα πήγε το νέο Honda HR-V στον τάρανδο (+video)
Στην Ελλάδα το νέο Honda HR-V e:HEV (+τιμές)