Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Batmobile και το Batmoto

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Batmobile και το Batmoto

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Batmobile και το Batmoto

ΝΕΑ

Αλλαγή για την νέα ταινία του Batman, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Ο υπέρ-ήρωας θα έχει ως κύριο όχημα μια μοτοσυκλέτα με ρετρό στυλ και φυσικά μαύρο χρώμα ενώ ο Ash Thorp ετοιμάζει το νέο Batmobile.

Advertisement
Advertisement

 

Η Gotham city μετακόμισε για λίγο στο Λονδίνο, όπως μάθαμε από τα social media που είδαν τον νέο Batman, Robert Pattinson, να οδηγεί μοτοσυκλέτα στα γυρίσματα της ταινίας, που θα βγει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τον Robert Pattinson, παίζουν οι: Andy Serkis, Alfred Pennyworth, Zoe Kravitz, Jeffrey Wright και Colin Farrell. Μια σειρά από εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Pattinson (ή έναν από τους σωσίες του για τις δύσκολες σκηνές δράσης) να κάθεται σε μια μαύρη μοτοσυκλέτα, την οποία “οδηγεί” σε όλη την ταινία.

Περιορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας έχουν γίνει γνωστές, αλλά τα γυρίσματα γίνονται εδώ και πέντε χρόνια. Ο Ben Affleck είχε ανακοινωθεί ως πρωταγωνιστής, όμως τον Ιανουάριο του 2019, αποκαλύφθηκε, πως δεν θα συνέχιζε στα γυρίσματα. Στο τέλος Μαΐου, του 2019, ο Robert Pattinson πήρε επίσημα τον ρόλο και ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Λονδίνο (προς το παρόν, οι κινηματογραφικές τοποθεσίες εκτός της Αγγλικής πρωτεύουσας παραμένουν άγνωστες).

Advertisement

Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε τι θα είναι το Batmobile (sport; SUV; Ή Tank) θα παρουσιαστεί στη νέα ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ash Thorp έχει αναλάβει το σχεδιασμό του νέου Batmobile κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Ο φωτογράφος και γραφίστας, Thorp, έχει εργαστεί στα φιλμ: Assassin’s Creed, Amazing Spider-Man 2, Total Recall, RoboCop και άλλα. Δεδομένου ότι η ταινία «The Batman» θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1990 και με γνώμονα την αγάπη του για τα sport αυτοκίνητα ίσως ο υπερήρωας οδηγεί κάτι ρετρό με σύγχρονες πινελιές, όπως τα σχέδια, που ανάρτησε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καλύτερη Replica του Batmobile

Advertisement

Το φιλμ Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική στις 25 Ιουνίου του 2021.

 

Μία Bugatti Chiron με εμφάνιση Batmobile

Advertisement