Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Bugatti Chiron με εμφάνιση Batmobile

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Bugatti Chiron με εμφάνιση Batmobile

ΝΕΑ

Μία Bugatti Chiron με εμφάνιση Batmobile

ΝΕΑ

Σίγουρα η συγκεκριμένη Bugatti Chiron με κωδικό «Number One» είναι και η πιο ιδιαίτερη σε ότι αφορά την αισθητική, από όλες αυτές που έχουμε δει στις φωτογραφίες, με το γαλλικό hypercar να μοιάζει σε πολλά σημεία με το Batmobile του παιδικού μας ήρωα Μπάτμαν.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η Chiron «Number One» είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες της δίνουν μία ιδιαιτέρως άγρια όψη.

bugatti-chiron-12-chariatis-530

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο W16 κινητήρας των 8,0 λίτρων που εφοδιάζεται με τέσσερα turbo, με την ισχύ που παράγεται από το σύνολο να είναι 1.500 ίπποι και 163,1 kgm ροπής. Φυσικά οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές και το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 km/h σε 6,5, το 0-300 km/h σε λιγότερο από 14”, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 420 km/h.

Advertisement

bugatti-chiron-13-chariatis-640

To αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία μέσω του οίκου RM Sotheby’s στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Είναι η πρώτη Chiron που παραδόθηκε στις ΗΠΑ και εκτιμάται πως θα πουληθεί για 3,5 με 4 εκατομμύρια δολάρια. Έχει διανύσει μόλις 402 km και μαζί με το hypercar, ο νέος ιδιοκτήτης θα πάρει μια σειρά από αξεσουάρ, όπως μια μινιατούρα-αντίγραφο σε κλίμακα 1:18 της Chiron βαμμένη στα ίδια χρώματα, όπως και μία δερμάτινη θήκη των κλειδιών, ένα στικάκι USB και τα έγγραφα του αυτοκινήτου.

Advertisement