Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

ΝΕΑ

Πιο premium αέρα και προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία αλλά και διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας θα συνδυάζει το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Advertisement
Advertisement

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το σαλόνι του πολυαναμενόμενου νέου Qashqai το οποίο έχει το βαρύ φορτίο να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του. Φαίνεται λοιπόν πως η Nissan έχει φροντίσει ώστε να του προσφέρει κάθε δυνατό εφόδιο για κάτι τέτοιο όπως φανερώνουν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Nissan το νέο Qashqai θα είναι περισσότερο εστιασμένο από ποτέ στον χρήστη και την ευκολία του προσφέροντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που εγγυώνται όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την άνεση και την παροχή όλων των ψηφιακών ανέσεων. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν πως ο σχεδιασμός του εσωτερικού διατηρεί την απλή λογική που είχε έως τώρα με καθαρές αλλά καλαίσθητες φόρμες. Βασικότερη αλλαγή που παρατηρείται αφορά τον εναρμονισμό με την σύγχρονη τάση για ψηφιοποίηση, η οποία επιτυγχάνεται χάρη στις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, στον πίνακα οργάνων και το κέντρο του ταμπλό.

New Qashqai Interior

Advertisement
Advertisement

Αυτή του πίνακα οργάνων είναι 12,3΄΄ και προσφέρει μια ποικιλία απεικονίσεων με δυνατότητα εξατομίκευσης ενώ ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η επιφάνεια αποτύπωσης του head-up display επάνω στο παρπρίζ καθώς φθάνει τις 10,8’’. Η κεντρική οθόνη αφής δεν είναι πλέον ενσωματωμένη στο σώμα του ταμπλό και έχει διαγώνιο έως 9’’ενώ από αυτή πραγματοποιείται ο έλεγχος των λειτουργιών του σημαντικά αναβαθμισμένου και με αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας συστήματος πολυμέσων.

New Qashqai Interior

Από εκεί και πέρα η Nissan σημειώνει πως ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην βελτίωση της εργονομίας, κάτι που φανερώνεται και από τον πλήρη ανασχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας, ενώ σημαντικά αναβαθμισμένο είναι και το ποιοτικό αποτύπωμα. Μέρος της εργονομικής βελτίωσης αποτελούν και τα νέας σχεδίασης καθίσματα ενώ η χρηστικότητα του νέου Qashqai ενισχύεται όμως και από την συνολική αύξηση των εσωτερικών διαστάσεων. Μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο μεταξόνιο του νέου μοντέλου αλλά και η καλύτερη χωροταξική διαμόρφωση έχει επιφέρει μια αύξηση του χώρου για τα γόνατα των πίσω επιβατών κατά 28 χιλ. ενώ αυξημένος κατά 74 λίτρα είναι και ο χώρος αποσκευών ενώ μεγαλύτεροι και πιο χρηστικοί είναι και οι χώροι για μικροαντικείμενα μέσα στην καμπίνα.

Advertisement

New Qashqai Interior

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Αυτό είναι το νέο Nissan Note

Πρώτα επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο Nissan Qashqai

Στις online πωλήσεις στρέφεται η Nissan

Advertisement