Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό «The Big Red» της Hamann (+video)

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό «The Big Red» της Hamann (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό «The Big Red» της Hamann (+video)

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος, μετατρέπει την BMW X5 M Competition σε κάτι… κατακόκκινο και πολύ εντυπωσιακό από κάθε γωνιά.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση της BMW X5 M είναι προ των πυλών αλλά για όσους ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα, η Hamann έχει την απόλυτη πρόταση.

Το «κουστούμι» της Hamann για τη BMW X5 M περιλαμβάνει ένα μεγάλο μπροστινό splitter με ενσωματωμένες εισαγωγές, που περιορίζει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Ούτως ή άλλως, η επέμβαση της Hamann στο μοντέλο αλλάζει εκ βάθρων το χαρακτήρα του, «κόβοντας πόντους» από την SUV υπόσταση του μοντέλου, προκειμένου να τονιστεί η υψηλών επιδόσεων προσωπικότητά του. Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν οι προεκτάσεις των πλαϊνών μαρσπιέ και τα πρόσθετα του πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Πίσω, ξεχωρίζει ο νέος διαχύτης με τις κόκκινες πινελιές και οι μεγαλύτερες τετραπλές απολήξεις (115 χιλ. διάμετρο) με carbon φινίρισμα. Η Hamann στο επάνω μέρος του αυτοκινήτου δεν έκανε και πολλά πράγματα, περιορίζοντας τις επεμβάσεις της στην αύξηση του μεγέθους της αεροτομής στο πίσω μέρος. Αν ξεπεράσουμε το σοκ που προκαλεί το έντονο κόκκινο χρώμα (M Toronto Metallic) του μεγάλου αμαξώματος, πολύ εντυπωσιακές είναι οι ζάντες Anniversary Evo με διάμετρο 23 ιντσών, που είναι φινιρισμένες σε γυαλιστερό μαύρο, με κόκκινες πινελιές στο κέντρο.

Στο εσωτερικό, η Hamann πρόσθεσε μια βαμμένη κόκκινη κορυφή στην κεντρική κονσόλα από ανθρακόνημα και ένα μαύρο έμβλημα στο τιμόνι, «δηλώνοντας» πως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια «απλή» BMW. Σε αντίθεση με άλλους βελτιωτές, η Hamann δεν έχει επέμβει στον κινητήρα και την απόδοσή του, αφήνοντας τα εργοστασιακά δεδομένα που θέλουν 625 ίππους και 750 Nm ροπής να είναι η ισχύς και η ροπή του twin turbo V8 συνόλου των 4,4 λίτρων. Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για το κόστος των αλλαγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο της Hamann.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW 745i με 3.000 ευρώ και VW Golf με 300 ευρώ!
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη Neue Klasse της BMW
Δοκιμή: BMW 220d

Advertisement

 

 

 

Advertisement