Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που κέρδισε ο νικητής του GNTM 3

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που κέρδισε ο νικητής του GNTM 3

ΝΕΑ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που κέρδισε ο νικητής του GNTM 3

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ελίσσεται με ευκολία στα στενά της πόλης και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα.

Advertisement
Advertisement

Με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο θα πραγματοποιεί τις καθημερινές του μετακινήσεις ο νικητής του Greece’s Next Top Model 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Όπως ανακοίνωσαν ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Mitsubishi Motors, ο Ηρακλής παρέλαβε το κλειδί ενός ολοκαίνουριου Space Star.

Η παράδοση του Space Star έγινε στην κεντρική έκθεση της Mitsubishi Motors στη Λεωφόρο Αθηνών 71. Το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρεσβευτής της Mitsubishi Motors, o οποίος ευχήθηκε στον Ηρακλή κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του βήματα και τη διεθνή του καριέρα στο μόντελινγκ.

Advertisement
Advertisement

Δοκιμάζουμε το νέο Mitsubishi Space Star 1.0 71 ps (video)

To Space Star είναι το σπορ, ευέλικτο μικρό μοντέλο της Mitsubishi Motors που θα καλύψει τις ανάγκες του Ηρακλή. Διαθέτει ευπροσάρμοστο, άνετο εσωτερικό, εντυπωσιακή απόδοση και μεγάλη ευρυχωρία και άνεση.

Advertisement

Ξέρει να ελίσσεται έξυπνα στην αυξημένη κυκλοφορία της πόλης, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και πανεύκολο στο παρκάρισμα. Επίσης, το Space Star διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφαλείας και χώρο αποσκευών που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες.

To μοντέλο τροφοδοτείται από έναν 1.000αρη κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ ενσωματώνει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων Hill Start Assist, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αλλά και αυτόματο έλεγχο φωτών με αισθητήρα.

Advertisement

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο πρώτος Έλληνας Next Top Model ο οποίος μεταξύ άλλων εξασφάλισε και ένα διετές συμβόλαιο με το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Elite στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:
Μικρό, αλλά… ικανό το νέο Mitsubishi Space Star (video)
Mitsubishi Space Star: Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας
Ζευγάρι έκανε 666.000 χλμ. με Mitsubishi Space Star

Advertisement