Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi Space Star: Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi Space Star: Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας

ΝΕΑ

Mitsubishi Space Star: Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας

ΝΕΑ

Το ευέλικτο μικρό μοντέλο της αγοράς που λέγεται Space Star και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της Mitsubishi, εξοπλίζεται με συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και εξελιγμένης συνδεσιμότητας που συναντώνται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό από άλλη διάσταση της Mitsubishi, είναι εδώ για εσάς που θέλετε ένα αυτοκίνητο με ευπροσάρμοστο, άνετο εσωτερικό και κορυφαία απόδοση, που ελίσσεται έξυπνα στην κυκλοφορία, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εύκολο στο παρκάρισμα.

Το Mitsubishi Space Star είναι εκτός όλων των παραπάνω και ένα μικρό αυτοκίνητο που παίρνει την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών του στα σοβαρά. Το Space Star διαθέτει αρκετά προηγμένα συστήματα που εξασφαλίζουν την ασφάλειά σας. Μεταξύ αυτών είναι Traction & Stability Control, ένα προηγμένο σύστημα πέδησης και Hill Start Assist. Το Space Star χρησιμοποιεί την προηγμένη δομή αμαξώματος RISE (Reinforced Impact Safety Evolution). Αυτό το κέλυφος αμαξώματος από ατσάλι υψηλής αντοχής απορροφά και διαχέει την ενέργεια που απελευθερώνεται σε μία σύγκρουση, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό βάρος του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Πριν φτάσουμε όμως εκεί, έχουμε τη γενναιοδωρία που επιδεικνύει το μικρό hatchback σε θέματα εξοπλισμού ασφαλείας, που μας κρατάει μακριά από τις «κακοτοπιές». Το Space Star περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μία σειρά ευφυών συστημάτων ασφάλειας που σε πολλές περιπτώσεις υπερτερούν του ανταγωνισμού. Χαρακτηριστικά όπως το Σύστημα Aποφυγής Σύγκρουσης και η Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB) παρέχουν περισσότερη προστασία σε κάθε ταξίδι.

Το σύστημα FCM (Forward Collision Mitigation System) επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτό το ευφυές σύστημα ασφάλειας δεν παρακολουθεί μόνο τα προπορευόμενα οχήματα, αλλά ανιχνεύει και πεζούς.  Εάν αναγνωρίσει πιθανότητα σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, επιβραδύνει αυτόματα το Space Star. Η Αυτόματη Μεγάλη Σκάλα Φώτων κάνει τις νυχτερινές διαδρομές ακόμα πιο ξεκούραστες και ασφαλείς. Για ευκολότερη και ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα, η μεγάλη σκάλα φώτων αλλάζει αυτόματα σε μεσαία όποτε ανιχνεύεται ένα διερχόμενο ή προπορευόμενο αυτοκίνητο. Αφού το διερχόμενο όχημα περάσει, επανέρχεται η μεγάλη σκάλα. Δεν θα χρειαστεί να απομακρύνετε ποτέ το χέρι σας από το τιμόνι, για να αλλάξετε σκάλα φώτων.

Advertisement

Στον εξοπλισμό του το Space Star παρουσιάζει πληρότητα που δεν έχει να κάνει μόνο με τους 7 αερόσακους με τους οποίους εφοδιάζεται. Το σύστημα για την εύκολη εκκίνηση στην ανηφόρα Hill Start Assist, είναι εκεί για τη διευκόλυνσή σας. Αν επιχειρήσετε να εκκινήσετε σε μια απότομη ανηφόρα, το σύστημα Hill Start Assist θα σας βοηθήσει διατηρώντας ενεργοποιημένο το φρένο για δύο δευτερόλεπτα, μέχρι να πατήσετε το πεντάλ του γκαζιού. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να σας απασχολήσει ξανά σε ανάλογες περιπτώσεις, το αν θα κυλίσει το αυτοκίνητό σας προς τα πίσω.

Advertisement

Το εξελιγμένο ASC (Σύστημα Ελέγχου της Ευστάθειας), είναι εκεί για να κάνει ασφαλέστερες τις διαδρομές σε επιφάνειες με μειωμένο συντελεστή τριβής ή σε περίπτωση ολίσθησης του οχήματος λόγω ενός ξαφνικού ελιγμού. Σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, ενεργοποιούνται αυτόματα τα φρένα επιλεκτικά στους τροχούς και για περαιτέρω σταθεροποίηση του οχήματος, μειώνεται ταυτόχρονα η ισχύς του κινητήρα. Επιπλέον, με το νέο Space Star, αν παρεκκλίνετε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, το αυτοκίνητο θα σας προειδοποιήσει. Το Σύστημα LDW (Lane Departure Warning), εάν το αυτοκίνητό σας παρεκκλίνει της πορείας του από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το φλας θα θεωρήσει ότι η κίνηση έγινε ακούσια. Τότε, θα ενεργοποιήσει ένα ηχητικό σήμα και μια οπτική προειδοποίηση στην οθόνη του πίνακα οργάνων.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Mitsubishi Space Star έχει την απάντηση σε κάθε «δύσκολη ερώτηση» της καθημερινή οδήγησης μέσα ή και μακριά από την πόλη. Με χαρακτηριστικά που συναντώνται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Space Star είναι η ιδανική συντροφιά για τις μετακινήσεις σας σε κάθε περιβάλλον.