ΝΕΑ

Ζευγάρι έκανε 666.000 χλμ. με Mitsubishi Space Star

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι έκανε 666.000 χλμ. με Mitsubishi Space Star

ΝΕΑ

Ζευγάρι έκανε 666.000 χλμ. με Mitsubishi Space Star

ΝΕΑ

Πρόκειται για μια απόσταση που ισοδυναμεί με 16 φορές τον γύρο του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Αποστομωτική απάντηση σε όσους είναι κάθετοι πως ένα αυτοκίνητο γίνεται… άχρηστο μόλις ξεπεράσει τα 200.000 χλμ. έδωσε ένα Mitsubishi Space Star του 2014.

To μικρό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο στις ΗΠΑ διατίθεται ως “Mirage” όχι απλά «έσπασε» το ανωτέρω φράγμα, αλλά το… ισοπέδωσε. Αναλυτικότερα, ένα ζευγάρι μεσηλίκων από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού διένυσαν με ένα μωβ χρώματος Space Star 666.268 χλμ. Πρόκειται για την έκδοση λανσαρίσματος του μοντέλου με τον 1.000αρη κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 71 ps.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη απόσταση, μάλιστα, ισοδυναμεί με 16+ φορές τον γύρο του κόσμου, ή αλλιώς ένα ταξίδι στη Σελήνη… μετ’ επιστροφής.

Το ζευγάρι που… χτένισε τους δρόμους με το Space Star είναι ο Jerry και η Janice Huot, οι οποίοι, όπως ανέφεραν σε συνέντευξή τους, χρειάστηκε να αντικαταστήσουν μόλις τη μίζα και τα ρουλεμάν των τροχών.

Πώς, όμως, έτυχε να αποκτήσουν το… ακούραστο αυτοκίνητο; Την απάντηση δίνει η Janice: «Είχαμε πάει σε μια αντιπροσωπεία της Mitsubishi με σκοπό να ανταλλάξουμε την Cadillac που είχαμε για ένα αυτοκίνητο με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ακριβώς στο κέντρο του showroom βρισκόταν αυτό το μωβ Space Star με μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. Εκείνη τη μέρα οδηγήσαμε το Space Star μέχρι το σπίτι μας».

Advertisement

Το «τετράτροχο παραμύθι» του Jerry και της Janice με κεντρικό ήρωα το μωβ Space Star έλαβε τέλος, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωριστεί το μοντέλο και να ανοίξει ένα νέο… αυτοκινητικό κεφάλαιο στη ζωή του.

Advertisement

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα Space Star του 2020, αυτή τη φορά σε μαύρο χρώμα. Μάλιστα, το απόκτησαν σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, χάρη σε έναν τοπικό έμπορο που συγκινήθηκε από την ιστορία του μωβ αυτοκινήτου.

«Το αγαπώ. Είναι σχεδόν ίδιο με το παλιό, αλλά έχει φώτα Xenon HID και φώτα ομίχλης, στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα όταν βρισκόμαστε σε έναν δρόμο με ελάχιστο φωτισμό. Επίσης, είναι ιδιαίτερα άνετο, έχει θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και ένα πολύ ωραίο ραδιόφωνο», ανέφερε περιχαρής η Janice, η οποία είναι έτοιμη να ξεχυθεί με το νέο της Space Star στους δρόμους.

Γράφοντας μια καινούρια ιστορία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα αυτοκίνητα του “Θεού” της μπάλας

Νέα Ferrari Omologata: Η κτηνώδης εκδοχή της 812 Superfast

Οδηγούμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracan Evo