Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Abarth 500 EV! (+video)

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Abarth 500 EV! (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Abarth 500 EV! (+video)

ΝΕΑ

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού Abarth 500 έχουν προγραμματιστεί στις 22 Νοεμβρίου, αλλά ήδη στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Το Fiat 500 EV είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά για την πόλη συνδυάζοντας το διαχρονικό στιλ του πασίγνωστου ιταλικού μοντέλου με ένα αποδοτικό σύνολο που είναι και ευχάριστο οδηγικά.

Για όσους δίνουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην οδηγική ευχαρίστηση και στις επιδόσεις το ηλεκτρικό «πεντακοσαράκι» θα αποκτήσει πολύ σύντομα και Abarth έκδοση την οποία βλέπετε στην οθόνη σας μετά από μία διαρροή στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Instagram μέσω του λογαριασμού @Carzturbo.

Αυτή η διαρροή μας δείχνει από μπροστά το Abarth 500 EV στη διάρκεια μίας φωτογράφησης. Όπως μπορείτε να δείτε το χρώμα είναι ένα έντονο κίτρινο, ενώ ο προφυλακτήρας μπροστά είναι διάτρητος. Περισσότερο για λόγους σπορ εμφάνισης, ενώ πάνω στην κλειστή μάσκα υπάρχει το τεράστιο λογότυπο της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες με τα σήματα του σκορπιού και τα αυτοκόλλητα που σηματοδοτούν ίσως κάποια ιδιαίτερη έκδοση του Abarth 500 EV. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι για το σύστημα πρόωσης του Abarth 500 EV.

Πάντως, αναμένεται ισχυρότερο από την top εκδοχή του Fiat 500 EV με τον ηλεκτροκινητήρα των 118 ίππων και την μπαταρία των 42 kWh. Και πιθανότατα η ισχύς θα αυξηθεί τουλάχιστον πάνω από τους 150 ίππους με μία θεωρητική αυτονομία κάπου στα 300 χιλιόμετρα.

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @carzturbo

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abarth_Official (@abarth)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To ηλεκτρικό Αbarth θα ακούγεται πολύ!
Τι κάνει στην οροφή του αυτοκινήτου το ανάγλυφο σήμα της Abarth;
Ήρθε στην Ελλάδα το ένα και μοναδικό Abarth 695 Tributo 131 Rally