Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ηλεκτρικό Αbarth θα ακούγεται πολύ!

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ηλεκτρικό Αbarth θα ακούγεται πολύ!

ΝΕΑ

To ηλεκτρικό Αbarth θα ακούγεται πολύ!

ΝΕΑ

Εκπλήξεις ετοιμάζει η Abarth με το ηλεκτρικό τα μοντέλο το οποίο θα παρουσιάσει σε έναν περίπου μήνα στο Τορίνο…

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και περισσότερα μοντέλα που εφοδιάζονται με… μπαταρίες κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για καινούρια αυτοκίνητα, σε άλλες για κάποια που γνωρίζουμε και διατίθενται τόσο με θερμικούς όσο και με ηλεκτρικούς κινητήρες.

Εδώ και πολλούς μήνες η Abarth έχει κάνει γνωστό πως θα παρουσιάσει την ηλεκτρική εκδοχή του ιταλικού μοντέλου. Πλέον φαίνεται πως έφτασε η ώρα να γίνει πράξη και να το δούμε στους δρόμους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, η αποκάλυψη του ηλεκτρικού Abarth θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Νοεμβρίου και όπως φαίνεται σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο Τορίνο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο θα είναι το πιο γρήγορο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ με σήμα της Abarth. Αυτή τη στιγμή το ταχύτερο είναι αυτό με τον κινητήρα των 1.4 λίτρων και τους 180 ίππους. Το συγκεκριμένο επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 225 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ήχος που θα τα σπάει!

Αυτό σημαίνει πως υπολογίζεται ότι το ηλεκτρικό Abarth θα πιάνει από στάση τα 100χλμ./ώρα σε σχεδόν 6 δευτερόλεπτα. Αναφορικά όμως με την τελική ταχύτητα θεωρείται σίγουρο πως δε θα μπορεί να αγγίξει το νούμερο του θερμικού κινητήρα.

Επίσης, αυτό που θα χαρακτηρίζει το ηλεκτρικό Abarth θα είναι ο… ήχος πάνω στον οποίο έχουν δουλέψει πολύ οι άνθρωποι της εταιρείας. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για ήχο που θα εξιτάρει ακόμα και τους σκληροπυρηνικούς Petrolheads!

Advertisement

Αν αποκαλυφτεί στα τέλη του έτους, η παρουσία του στις αντιπροσωπείες θα γίνει το 2023 και το πρώτο τρίμηνο. Αυτό που μένει είναι να περιμένουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σχεδόν έτοιμο ένα ακόμα ελληνικό drone – Πότε θα το δούμε;
Πού φορτίζω στην Αθήνα ηλεκτρικό και πόσο κοστίζει;
Σαρωτική η Renault στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα

Advertisement