Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι μία καλή επένδυση για τα 5 εκατομμύρια που σας περισσεύουν

Ελλάδα 22:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι μία καλή επένδυση για τα 5 εκατομμύρια που σας περισσεύουν

ΝΕΑ

Αυτή είναι μία καλή επένδυση για τα 5 εκατομμύρια που σας περισσεύουν

ΝΕΑ

Αν αναζητάτε τρόπους να επενδύσετε έξυπνα τα 5 εκατομμύρια που καταφέρατε με κόπους να μαζέψετε, μία Lamborghini είναι ίσως η πιο έξυπνη ιδέα. Και σίγουρα η πιο όμορφη.

Advertisement
Advertisement

Για αυτούς που έχουν τον τρόπο να τους περισσεύουν περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ, η αγορά ενός σπάνιου αυτοκινήτου είναι μία σίγουρη και άκρως αποδοτική επένδυση. Η αγορά αυτή έχει εκτοξευθεί σε παράλογα νούμερα, και όσοι ασχολούνται με αυτήν κερδίζουν πολλά χρήματα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιδίως αν πρόκειται για κάποια πολύ σπάνια αυτοκίνητα τα οποία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα αυξήσουν κατά πολύ την τιμή τους. Όπως για παράδειγμα η Lamborghini Centenario Roadster η οποία έχει βγει σε δημοπρασία στην Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευάστηκαν μόλις 20 τέτοια μοντέλα μαζί με 20 Coupe εκδόσεις. Η συγκεκριμένη είναι βαμμένη σε ένα εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με μαύρο και πολλά εκτεθειμένα γυαλιστερά μέρη από καθαρό carbon fiber.

To ίδιο χρωματικό θέμα του κόκκινου και του μαύρου συνεχίζεται και στην καμπίνα, με δέρμα Alcantara το οποίο καλύπτει κάθε επιφάνεια. Παρά το γεγονός ότι βασίζεται στην Aventador, η Centenario έχει αρκετές αλλαγές και ένα πιο επιθετική χαρακτήρα.

Advertisement

Όσο για την τιμή της τα πράγματα είναι απλά. Όταν ήταν καινούργια κόστιζε λίγο πάνω από το 1,5 εκατομμύριο. Σήμερα η τιμή που ζητά η εταιρία που προχωρά στην δημοπρασία αγγίζει τα 4.760.000 ευρώ (με ΦΠΑ, αν σας απασχολεί). Μιλάμε δηλαδή για κάτι παραπάνω από διπλασιασμό των χρημάτων, κάτι που ελάχιστες ακόμα επενδύσεις μπορούν να περηφανευτούν.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι έχει κάνει μόλις 68 χιλιόμετρα, μία σαφής ένδειξη ότι όποιος την αγόρασε δεν το έκανε για την χαρά της οδήγησης αλλά για την απόλαυση του κέρδους.

Advertisement

Πάντως όποιος την αγοράσει, πέρα από την αναμονή των μελλοντικών κερδών, θα έχει την μοναδική ευχαρίστηση να απολαμβάνει ακίνητη στο γκαράζ του ένα αυτοκίνητο κόσμημα, με τον V12 κινητήρα της Lamborghini να αποδίδει 759 ίππους.

Ίσως και μερικά βράδια για το “ρίξει έξω” να την βάζει και μπροστά για να ακούσει τον απίστευτο ήχο της να μετρά τον χρόνο μέχρι την επόμενη πώληση και την προσθήκη ενός-δύο εκατομμυρίων στον επενδυτή που την “χάρηκε” στο… χαρτοφυλάκιό του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ετοιμάζει μυστικά η Lamborghini με βάση τη θρυλική Countach; (+video)
Σώζεται αυτή η Lamborghini Countach;
Αυτή είναι η πιο παλιά Lamborghini Countach