Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η Toyota Supra του 2020;

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Toyota Supra του 2020;

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Toyota Supra του 2020;

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι η online «διαρροή» που περίμεναν όλοι οι φίλοι της Toyota και όχι μόνο και να έχουμε μπροστά μας την τελική μορφή της Supra που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Ξέρουμε και περιμένουμε τη νέα έκδοση της Supra, λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια του «αδερφού» μοντέλου από τη BMW- της Z4. Αυτό σημαίνει πως η Toyota θα αποκαλύψει τη Supra στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο και αυτή θα είναι η πιο «καυτή» πρεμιέρα της συγκεκριμένης έκθεσης (ενώ το μοντέλο αναμένεται στην αγορά τον επόμενο χρόνο από την παρουσίαση).

Advertisement
Advertisement

Toyota Supra Leak boi 530

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο supramkv.com μόλις την περασμένη εβδομάδα, είναι αυτές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν το μοντέλο όπως πραγματικά είναι. Καθώς σε όλη την προηγούμενη περίοδο βλέπαμε (και εξακολουθούμε) διάφορα ψηφιακά σχέδια με πιθανές μορφές του μοντέλου, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιες εικόνες που πραγματικά φέρνουν πολύ κοντά σε αυτό που περιμένουμε μετά από όλα όσα έχουμε δει- επίσημα και ανεπίσημα.

Toyota Supra Leak boi 640