Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Ford Ranger (+video)

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Ford Ranger (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Ford Ranger (+video)

ΝΕΑ

H Ford έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει στις 24 Νοεμβρίου επίσημα το νέο Ranger, που θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το καινούργιο Ranger είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Ford, όχι μόνο γιατί θα θέλει να συνεχιστεί η παράδοση και η εμπορική επιτυχία του προκατόχου του αλλά γιατί θα είναι και ένα παγκόσμιο μοντέλο. Με την ίδια εμφάνιση σε όλες τις αγορές του κόσμου, που φτάνουν τις 180.

Παράλληλα και πάντα σύμφωνα με τη Ford θα είναι το πιο ικανό και πρακτικό από όλα τα αντίστοιχα μοντέλα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Από την teaser εικόνα του πάντως που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται τα χαρακτηριστικά LED φώτα ημέρας που ακολουθούν το περίγραμμα της μάσκας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Η νέα γενιά  του Ranger έχει σχεδιαστεί στην Αυστραλία, ενώ κατά τη Ford οι μηχανικοί και οι designer της μίλησαν με περισσότερους από 5.000 πελάτες της μάρκας προκειμένου το νέο pick-up να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο του νέου Ranger είναι τύπου σκάλας και ίδιο με αυτό του Bronco, ενώ η γκάμα των κινητήρων του στην Ευρώπη θα είναι περιλαμβάνει σίγουρο τον diesel EcoBoost των 2.000 κυβικών. Από κει και πέρα και σε άλλες αγορές θα υπάρχει τόσο ο 2.3 Ecoboost στην βάση όσο και ο εξακύλινδρος των 2.700 κυβικών, ενώ πιθανή είναι και η χρήση του 3.0 V6 EcoBoost στην πορεία. Εξίσου πιθανή και για την Ευρώπη μια plug-in υβριδική έκδοση, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου.

Στο νέο Ford Ranger θα βασίζεται και η καινούργια γενιά του VW Amarok.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford Ranger: Ακραίες δοκιμές πριν το ντεμπούτο (+video)
Πιο SUV από ποτέ το νέο Ford Ranger
Καθοδόν τα νέα Ford Ranger και VW Amarok (+video)