Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο «κολασμένη» Mercedes-AMG A45 S

Ελλάδα 9:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο «κολασμένη» Mercedes-AMG A45 S

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο «κολασμένη» Mercedes-AMG A45 S

ΝΕΑ

Βαμμένη στα χρώματα της «Πράσινης Κόλασης» αυτή η AMG A45 S είναι η πιο σπέσιαλ έκδοση του γερμανικού hot-hatch.

Advertisement
Advertisement

H Mercedes-AMG παρουσίασε την περιορισμένης έκδοσης AMG A45 S, η οποία εμπνέεται από την περίφημη “Πράσινη Κόλαση” του Nürburgring.

Αυτό το ειδικό μοντέλο διαθέτει ένα αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα με την ονομασία “AMG Green Hell Magno”, που θυμίζει την εμβληματική πίστα και υπήρχε μέχρι σήμερα μόνο στην AMG GT.

Σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές κίτρινες πινελιές και τα μοναδικά γραφικά, όπως οι ρίγες και το σήμα της AMG, αυτή η έκδοση τραβάει όλα τα βλέμματα.

Advertisement
Advertisement

Οι εξωτερικές βελτιώσεις συνεχίζονται με ειδικά σχεδιασμένες σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών σε ματ μαύρο χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ οι γυαλιστερές μαύρες δαγκάνες φρένων με λευκά γράμματα AMG προσφέρουν μια εντυπωσιακή αντίθεση.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει πολυτελή ταπετσαρία από τεχνητό δέρμα Artico και μικροΐνες Microcut, η οποία τονίζεται από ζωντανές κίτρινες ραφές καθώς και τον φωτισμό περιβάλλοντος.

Advertisement

Παρά την ξεχωριστή εμφάνισή της, η Limited Edition A45 S τα χαρακτηριστικά της «απλής» έκδοσης, καθώς κινείται από τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 421 ίππους και 500 Nm ροπής.

Advertisement

Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων και το σύστημα AMG Performance 4Matic+, επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, η εταιρία παρέχει έξτρα πακέτα για ακόμα περισσότερη εξατομίκευση. Το πακέτο AMG Night Package προσθέτει μαύρα χαρακτηριστικά και φιμέ παράθυρα, ενώ το AMG Night Package II περιλαμβάνει επιπλέον σκουρόχρωμα διακοσμητικά και αστέρια Mercedes.

Επιπλέον, το πακέτο αεροδυναμικής AMG Aerodynamics Package εισάγει πιο εξελιγμένα αεροδυναμικά στοιχεία, όπως η μεγάλη σταθερή πίσω πτέρυγα.

Advertisement

Η έκδοση αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη με επιπλέον κόστος 14.280 ευρώ σε σχέση με το βασικό μοντέλο, και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μέχρι το τέλος του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πυροσβέστες “ντριφτάρουν” στο τιμόνι μιας Mercedes-AMG GT R (video)
Τα μυστικά του κινητήρα της Mercedes-AMG A45
Mercedes-AMG A45 S και CLA 45 S: Πιο δυνατές από ποτέ!