Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Black Series (+vid)

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Black Series (+vid)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Black Series (+vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της βίντεο που δείχνει την επερχόμενη και πανίσχυρη AMG GT Black Series σε όλη της τη δόξα παρακαλώ, να… κλέβεται από ποιον άλλο, από τον YouTuber Shmee150.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο δείχνει το παιδί να γλιστράει μέσα σε ένα γκαράζ, να τραβάει μερικές φωτογραφίες της νέας Black Series και να την παίρνει για μια διασκεδαστική βόλτα. Παραδόξως, δεν ακούμε τη φωνητική φράση του YouTuber.

Η τελευταία έκδοση της Mercedes-AMG GT θα αποτελέσει χωρίς περιστροφές το φωτοστέφανο της AMG, με ένα σημαντικά βελτιωμένο αμάξωμα, ακραίο aero kit και έναν ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα V8.

Όπως είδαμε στις διαρροές, το μπροστινό τμήμα της νέας Black Series κυριαρχείται από μια μεγάλη γρίλια που μοιάζει με αυτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου GT3. Ο προφυλακτήρας διαθέτει επίσης ένα βαθύτερο σπόιλερ και ένα μικρό φτερό ανά γωνία, ενώ το καπό είναι επίσης νέο.

Advertisement
Advertisement

Έχει γίνει μόδα πλέον τα μπροστινά φτερά να είναι σημαντικά πιο φαρδιά, δημιουργώντας μια νέα διαδρομή για τη ροή του αέρα κάτω από τις πλευρές του πιο επιθετικού AMG GT που φτιάχτηκε ποτέ. Το πίσω άκρο φαίνεται επίσης πιο πλατύ, με τον προφυλακτήρα να διαθέτει έναν τεράστιο διαχύτη. Το πραγματικό αστέρι της παράστασης όμως είναι αναμφισβήτητα το γιγαντιαίο πίσω φτερό δύο επιπέδων, κάνοντας τη νέα σειρά AMG GT Black Series να διακρίνεται από την αγωνιστική GT3.

Δεν έχουμε ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα, ωστόσο, κάποιες αναφορές υποδηλώνουν ότι ο V8 4,0 λίτρων έχει εξελιχθεί περαιτέρω για να παράγει την τεράστια ισχύ των 720 ίππων και 850 Nm ροπής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι το τελευταίο όπλο της AMG κατάφερε να καλύψει το Nurburgring σε 6 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Περιμένουμε η Mercedes να κυκλοφορήσει σύντομα όλες τις λεπτομέρειες της νέας σειράς AMG GT Black Series, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στο Nurburgring (VIDEO)

Νέα εμφάνιση για τη Mercedes-AMG GT R F1 Safety Car

Advertisement