Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα αστεία και θεαματική διαφήμιση της Audi (+video)

Ελλάδα 23:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η νέα αστεία και θεαματική διαφήμιση της Audi (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα αστεία και θεαματική διαφήμιση της Audi (+video)

ΝΕΑ

Η Audi τιμά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της με μία διαφήμιση με πολλαπλά καμεό, από ηθοποιούς αλλά και διάσημους οδηγούς αγώνων, που κάνουν αυτό το βίντεο τόσο διασκεδαστικό όσο και επικό.

Advertisement
Advertisement

Το φιλμ είναι μια αναδρομή στο παρελθόν της Audi και η απόλαυση του παρόντος ενώ κοιτάζουμε μπροστά στο μέλλον – αλλά με πολύ ελαφρύ τρόπο.

 

Έχουμε δει πολλές καλές διαφημίσεις αυτοκινήτων στη ζωή μας, τόσο που δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικές από αυτές πια. Ωστόσο, αυτή της Audi δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Advertisement
Advertisement

Γιατί; Φανταστείτε τους θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού Walter Rohrl, Hurley Haywood, Tom Kristensen και Hans-Joachin Stuck να πάνε ο ένας εναντίον του άλλου-όχι σε μάχη ταχύτητας και αντοχής, αλλά σε έναν αγώνα μπαλονιών νερού.

Αλλά αυτό δεν είναι η κύρια ουσία του Audi Film «Led Balloon». Είναι μια αναδρομή στο παρελθόν της Audi και η απόλαυση του παρόντος ενώ κοιτάζουμε μπροστά στο μέλλον με ελαφρύ τρόπο. Ή πως ένα παιδικό παιχνίδι μετατράπηκε σε φιλικό «πόλεμο» για όλες τις ηλικίες.

Advertisement

Τα βασικά αστέρια του show είναι το Audi E-Tron Sportback και το Audi Q8 . Αρκετοί ηθοποιοί έκαναν επίσης την εμφάνισή τους, συμπεριλαμβανομένων των Jermaine Love και Julia Lehman. Ακόμη και ο Doug Demuro (γνωστός YouTuber αυτοκινήτου) έκανε ένα πέρασμα, πρωταγωνιστώντας με το μπλε Audi RS2 Avant του 1994.

Advertisement

Για εμάς τους λάτρεις των αυτοκινήτων το καλύτερο σημείο είναι το μέρος όπου ένα σύνολο κλασικών μοντέλων Audi (και μια μοτοσικλέτα DKW UL 700 του 1936) συμμετέχουν στη μάχη.

Πρόκειται για τα Audi Type C Alpensieger του 1919, Wanderer W25 K του 1927, Horch 853 A του 1938, DKW F800 του 1956, Audi 80 Variant του 1967, Audi 50 LS του 1975, Audi 80 GTE του 1976, Audi Sport Quattro του 1984 και η Auto Union Type ΝΤΟ του 1936.

Advertisement

Την σκηνοθεσία, το σενάριο και το μοντάζ έκανε ο Nicholas Kleczewski.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο πλούσιος εξοπλισμός του Audi Q8
Επίσημη παρουσίαση: Audi skysphere concept (+video)
Audi: 50 χρόνια “Vorsprung durch Technik” (+video)