Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή νέα Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 (+video)

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή νέα Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή νέα Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Η Lamborghini Squadra Corse παρουσίασε τη νέα Huracan Super Trofeo EVO2, με ένα ωραίο video που υπαινίσσεται πως μπορεί να δούμε και αντίστοιχη έκδοση δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Huracan Super Trofeo EVO2, είναι η πρόταση της Lamborghini για τους αγώνες Super GT και αντοχής με ριζοσπαστικές αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Ξεκινώντας από το αμάξωμα η Huracan Super Trofeo EVO2 υιοθετεί ένα πιο επιθετικό μπροστινό μέρος με λεπτότερους προβολείς LED και αεραγωγούς παρόμοιους με αυτούς που έχουμε δει στη Sian. Το νέο αγωνιστικό, έχει επίσης εφοδιαστεί με αεροδυναμικά βοηθήματα που παραπέμπουν στην Huracan STO. Τα μπροστινά φτερά έχουν τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς στο επάνω τους μέρος, ενώ επιθετικοί αεραγωγοί και  η μεγάλη οπίσθια πτέρυγα από ανθρακονήματα, μαζί με τον τεράστιο διαχύτη ορίζουν ένα επιβλητικό πίσω μέρος που μόνο μέσα σε πίστα αγώνων μπορεί να θεωρηθεί αρμόζουσα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Lamborghini, Mitja Borkert, «Όταν ξεκινήσαμε το project Huracan Super Trofeo EVO2, σκεφτήκαμε αμέσως πως πρέπει να ακολουθήσουμε μια λογική “Racing in style”.

Advertisement
Advertisement

Δηλαδή, ένα συνδυασμό της τυπικής επιθετικότητας των αγωνιστικών Huracan και των κλασικών στιλιστικών χαρακτηριστικών του DNA της Lamborghini». Η Huracan Super Trofeo EVO2 «αντιπροσωπεύει μια φουτουριστική αισθητική προσέγγιση που προβλέπει εν μέρει τα σχεδιαστικά στοιχεία της επόμενης γενιάς αυτοκινήτων παραγωγής». Εκτός όμως της αισθητικής, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης που διαθέτει νέες δαγκάνες και μεγαλύτερα τακάκια. Οι ατσάλινοι μπροστινοί δίσκοι έχουν επίσης αυξηθεί σε μέγεθος καθώς τώρα έχουν διαστάσεις 15,4 ίντσες. Η ισχύς των 620 ίππων προέρχεται από τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων που «συνεργάζεται» με ένα σειριακό 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. H Huracan Super Trofeo EVO2 θα κοστίζει στην Ευρώπη από 250.000 € (τιμή προ φόρων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Χυλόπιτα” από το Group VW στους μνηστήρες της Lamborghini
Lamborghini Huracan EVO: Η χαρά της οδήγησης (+video)
H Lamborghini Aventador SVJ στην Αθήνα

Advertisement

 

 

Advertisement