Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η Alfa Romeo που όλοι θέλουμε!

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Alfa Romeo που όλοι θέλουμε!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Alfa Romeo που όλοι θέλουμε!

ΝΕΑ

Αν και το γκρουπ Stellantis έχει αποφασίσει να κάνει την Alfa Romeo μία premium ακριβή μάρκα, δεν λείπουν και εκείνοι που ονειρεύονται μια Alfa από τα παλιά.

Advertisement
Advertisement

Στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η περιορισμένη γκάμα της Alfa Romeo έχει αφήσει τους λάτρεις της να λαχταρούν για περισσότερα στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων.

Με λίγα μόνο διαθέσιμα μοντέλα, όπως την Giulia την Stelvio και την Tonale, οι οπαδοί έχουν νιώσει την απουσία κλασικών ονομάτων.

Ωστόσο, εν μέσω αυτής της σπανιότητας, οι δημιουργοί ψηφιακού περιεχομένου για το αυτοκίνητο έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό οραματιζόμενοι την επιστροφή εμβληματικών μοντέλων της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Γνωστοί για το πάθος τους για τα ιταλικά αυτοκίνητα, δημιουργοί όπως ο Tommaso D’Amico, που δραστηριοποιείται σε διάφορες πλατφόρμες, έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την αναβίωση της περίφημης Giulietta hatchback της Alfa Romeo.

Επιπλέον, το δημιουργικό όραμα του D’Amico επεκτείνεται και στην αναβίωση του κάμπριο Alfa Romeo “Duetto”, με την ονομασία “Duetto 1.6”, στοχεύοντας σε μοντέλα όπως το Mazda MX-5 Miata σε προσιτή τιμή.

Advertisement

Παρά την τρέχουσα γκάμα της μάρκας που περιλαμβάνει τις Giulia, Stelvio, Tonale και ένα πανάκριβο hypercar, την 33 Stradale, οι συζητήσεις γύρω από την επαναφορά της Giulietta hatchback και ενός πιο προσιτού Duetto 1.6 cabrio έχουν ανάψει τις συζητήσεις μεταξύ των φίλων της εταιρίας.

Αυτές οι εικαστικές απεικονίσεις στον ψηφιακό χώρο οραματίζονται ένα μέλλον όπου η Alfa Romeo θα διευρύνει τη γκάμα της για να συμπεριλάβει αυτά τα αγαπημένα μοντέλα, καλύπτοντας ενδεχομένως ένα ευρύτερο κοινό που αναζητά μικρές και προσιτές σπορ επιλογές.

Advertisement

Καθώς οι alfisti σκέφτονται την προοπτική αυτών των αναβιωμένων κλασικών Alfa Romeo να ενταχθούν στις υπάρχουσες προτάσεις της μάρκας, το ερώτημα που τίθεται είναι: θα μπορούσε η Giulietta hatchback ή το προσιτό Duetto 1.6 cabrio να κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών σε μια αγορά που κυριαρχείται από SUV και sedans;

To θέμα πάντως είναι ότι το γκρουπ Stellantis έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για τηνAlfa Romeo, οπότε αυτοκίνητα όπως αυτά που βλέπουμε στα σκίτσα είναι απλά όνειρα για τους φίλους της εταιρίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι προβλέπει η νέα εποχή της Alfa Romeo;
Alfa Romeo Tonale Hybrid 160 VGT Ti: Όνειρο από το Μιλάνο
Τι θα συνέβαινε αν η Alfa Romeo κατασκεύαζε τράκτορες;