Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot 5008: Σε πρώτο πλάνο η πρακτικότητα

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot 5008: Σε πρώτο πλάνο η πρακτικότητα

ΑΓΟΡΑ

Peugeot 5008: Σε πρώτο πλάνο η πρακτικότητα

ΑΓΟΡΑ

Με επταθέσια διάταξη, με χώρους φόρτωσης, που θυμίζουν van και εμφάνιση premium Sport Utility Vehicle, το 5008 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

 

Η μοντέρνα γραμμή του νέου Peugeot 5008 SUV θα σας γοητεύσει είτε το κοιτάζεται εξωτερικά, είτε βλέπετε το εσωτερικό του. Το σπορ ύφος στον σχεδιασμό του αμαξώματος, το μακρύ και οριζόντιο καπό, το ύψος από το έδαφος, οι μεγάλοι τροχοί με το λεπτό ανάγλυφο στις ζάντες, οι χρωμιωμένες διακοσμητικές γραμμές,   οι μπάρες οροφής αλουμινίου και η οροφή Black Diamond που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης GT, δημιουργούν την εικόνα ενός καθαρόαιμου SUV. Είναι όμως ο… εσωτερικός του κόσμος, που θα σας κατακτήσει.

Advertisement
Advertisement

Επταθέσιο για μεταφορά (πολλών) προσώπων, τετραθέσιο με άνεση λιμουζίνας, ή τριθέσιο με χώρους για outdoors εξοπλισμό (surf, windsurf, ski, snowboards, mountain bikes, ψάρεμα) αλλάζει εμφάνιση χωρίς να χάνει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του. Με μεταξόνιο 2,84 και μήκος 4,64 μέτρα, το 5008 διαθέτει τους μεγαλύτερους χώρους από όλα τα SUV της κατηγορίας του. Πιο μακρύ κατά 19,5 εκ. από το 3008, το 5008 SUV διακρίνεται για τις απολύτως ισορροπημένες εξωτερικές διαστάσεις του, ενώ το επιπλέον μήκος (+16,5 εκ. στο μεταξόνιο) είναι σχεδόν όλο στη διάθεση των επιβατών.

Καινοτόμες λύσεις διαμόρφωσης του χώρου

Advertisement

Τρία ανεξάρτητα, πανομοιότυπα, αναδιπλούμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που ρυθμίζονται σε μήκος (+/-15 cm) και σε κλίση (5 ρυθμίσεις πλάτης) και τα δύο ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων (βάρος ~11 kg/κάθισμα) δίνουν την εικόνα του εσωτερικού.

Advertisement

Ο χώρος αποσκευών είναι στα 1.060 λίτρα και είναι ο μεγαλύτερος της κατηγορίας του. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού προκειμένου να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους μέχρι 3,2 μέτρα,  ενώ  στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι διαθέσιμη η πόρτα χώρου αποσκευών με άνοιγμα hands-free που ανοίγει με μια απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και η ανοιγόμενη πανοραμική οροφή.

Απολύτως λειτουργικό και διαμορφώσιμο, το εσωτερικό του νέου 5008 SUV περιλαμβάνει εξοπλισμό, βασικό ή προαιρετικό ανάλογα με την έκδοση, ειδικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη ζωή εν κινήσει: πρίζες 12V και 230V, αναδιπλούμενα τραπεζάκια αεροπορικού τύπου, κουρτινάκια σκίασης, άγκιστρα, ποτηροθήκες και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Advertisement