Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Indigo Flow & Flow Plus: Start-up… ηλεκτρικά!

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Indigo Flow & Flow Plus: Start-up… ηλεκτρικά!

ΝΕΑ

Indigo Flow & Flow Plus: Start-up… ηλεκτρικά!

ΝΕΑ

Με τον οδηγό τοποθετημένο κεντρικά και θέσεις για άλλους τέσσερις πίσω στην επιβατική του έκδοση, το Flow της Indigo είναι μια «φρέσκια» ηλεκτρική πρόταση για επαγγελματική χρήση με 400 και πλέον χιλιόμετρα αυτονομίας με μια φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Στη CES η Indigo αποκαλύπτει τα δύο νέα της ηλεκτρικά οχήματα που απευθύνονται στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Με την ονομασία Flow και Flow Plus, τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευρύχωρα και οικονομικά, θέλοντας ένα μερίδιο της «πίτας» από την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών που προορίζονται για χρήση «διαμοιρασμού» των διαδρομών αλλά και για τις παραδόσεις πακέτων. Με παρόμοια σχεδίαση και για τα δύο, τη διαφορά κάνει στην επιβατική εκδοχή του μοντέλου το ότι υπάρχουν περισσότερες γυάλινες επιφάνειες και μια μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή.

Στις πρώτες εικόνες που έδωσε η Indigo στη δημοσιότητα, μπορούμε να δούμε μεγάλες συρόμενες πόρτες, ψηφιακούς πλαϊνούς καθρέφτες και λεπτούς προβολείς LED. Στην καμπίνα, υπάρχει ένα κεντρικά τοποθετημένο κάθισμα οδηγού και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων που «απλώνεται» εκατέρωθεν του τιμονιού. Η Indigo δεν αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες αλλά λέει ότι τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μπαταρία 40 kWh που θα επιτρέπει αυτονομία άνω των 402 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Τα Flow είναι επίσης εξοπλισμένα με τους «ρομποτικούς τροχούς» της εταιρείας, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «το πρώτο ενσωματωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης στον κόσμο με ταυτόχρονη ηλεκτρική πρόωση στους τροχούς και ηλεκτρική ενεργή ανάρτηση». Ο καθένας παράγει 30 ίππους, σημειώνοντας ένα άθροισμα 120 ίππων για την κίνηση του μοντέλου και 250 Nm ροπής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νωρίτερα θα κλείσει τις πύλες της η φετινή CES
Dacia Duster: Το sucess story των σύγχρονων SUV
Rivian: Μεγαλύτερη από της Tesla η εγγύηση στις μπαταρίες

 

Advertisement