Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αερόσακοι προστατεύουν τα ψώνια μας!

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αερόσακοι προστατεύουν τα ψώνια μας!

ΝΕΑ

Αερόσακοι προστατεύουν τα ψώνια μας!

ΝΕΑ

Θα χρησιμοποιήσατε έναν αερόσακο για να μεταφέρετε με ασφάλεια τα ψώνια ή τα αντικείμενα που χρειάζεστε; Η Subaru, δίνει τη λύση.

Advertisement
Advertisement

Ως πρόταση ή προοπτική ακούγεται περίεργη. Τι δουλειά έχει ένας αερόσακος να είναι μέσο μεταφοράς αντί για βασικό στοιχείο προστασίας των επιβατών ενός οχήματος;

Το αληθινό νόημα της πρόθεσης έκαναν πράξη οι άνθρωποι της Subaru. Βλέποντας τα κομμάτια του υλικού που περισσεύουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους αερόσακους είχαν την ιδέα να τα μετατρέψουν σε τσάντες.

Έτσι, συνεργάστηκαν με την εταιρεία Toyoda Gosei η οποία ανέλαβε να τις κατασκευάζει για λογαριασμό τής Subaru. Πρόκειται για την ίδια η οποία κατασκεύασε αθλητικά παπούτσια που περιείχαν υλικό από αερόσακο για λογαριασμό της Asics.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, οι διαστάσεις κάθε τσάντας είναι 55 εκατοστά σε ύψος, 34 εκατοστά σε πλάτος της και 12 εκατοστά στην πιέτα της. Το μαλακό υλικό από το οποίο αποτελείται της επιτρέπει να διπλώνεται εύκολα και να τοποθετείται στην τσέπη μας, μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε για τη μεταφορά αγαθών ή αντικειμένων.

Οι τσάντες έχουν το εμπορικό έμβλημα της Subaru και η εταιρεία τις διαθέτει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην Ιαπωνία στην τιμή των 2.750 γιεν (περίπου 19 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Αγρίεψε» το Subaru Crosstrek (+video)
Ξεχάστε τα Subaru STi, το μέλλον είναι τα STe
Πόσα να δώσει κανείς για το αυτοκίνητο- εικόνισμα του Colin McRae;