Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε ένα Kia! (+video)

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε ένα Kia! (+video)

ΝΕΑ

Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε ένα Kia! (+video)

ΝΕΑ

Ο οδηγός του Kia Soul σίγουρα δεν περίμενε να τρακάρει με ένα αεροπλάνο πηγαίνοντας στη δουλειά του.

Advertisement
Advertisement

Το θέαμα που αντίκρισαν οι οδηγοί στον Αυτοκινητόδρομο 81 στα περίχωρα της Μινεάπολις στις ΗΠΑ ήταν σίγουρα εντυπωσιακό και ακόμα περισσότερο ασυνήθιστο. Ένα μικρό αεροπλάνο Piper PA-28 της σχολής πιλότων Thunderbird Aviation προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στη μέση του αυτοκινητόδρομου σε ώρα αιχμής προκαλώντας ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα.

Ο 23χρονος πιλότος είχε ξεκινήσει για εκπαιδευτική πτήση όταν ένα πρόβλημα τον ανάγκασε να προσγειωθεί πρόωρα. Κατά την κάθοδο το αεροπλάνο παρέσυρε καλώδια ηλεκτροδότησης κόβοντας το ρεύμα στη γύρω περιοχή για περίπου μία ώρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ακούμπησε στην άσφαλτο δεν κατάφερε να αποφύγει ένα επερχόμενο Kia Soul πέφτοντας με δύναμη πάνω του.

Advertisement
Advertisement

Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι ο πιλότος δεν τραυματίστηκε και ο οδηγός του Kia μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Οι επικεφαλής της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο συμβάν ανάφεραν ότι παρά το περίεργο της υπόθεσης ο πιλότος έκανε εξαιρετική δουλειά αποφεύγοντας να προσγειωθεί πάνω σε οικίες και επιλέγοντας τον αυτοκινητόδρομο.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις όταν οδηγείς το αυτοκίνητο προς τη δουλειά σου είναι να τρακάρεις με… αεροπλάνο. Δείτε το βίντεο λίγες στιγμές μετά το συμβάν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Kia Niro 1.6 HEV vs Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD-i
Η Kia θα βάλει βαθιά το νυστέρι στο EV6
Οδηγούμε το Kia EV9 στην Γαλλία

Advertisement