Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS4 Avant ABT αποκτά 530 ίππους

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS4 Avant ABT αποκτά 530 ίππους

ΝΕΑ

Audi RS4 Avant ABT αποκτά 530 ίππους

ΝΕΑ

Το γρήγορο Station Wagon, το Audi RS4 Avant, έχει τώρα 530 ίππους και εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα και έξω από τον οίκο ABT.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά από τις βελτιώσεις της στα: Audi RS6 Avant και RS7, οι μηχανικοί  της ABT Sport Line εφάρμοσαν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στο μικρότερο RS4 Avant. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου γρήγορο και με πολλές αναβαθμίσεις, τόσο μηχανικές όσο και οπτικές.

ABT Audi RS6 Avant ταχύτερο από R8!

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας 2.9 λίτρων twin-turbo V6 κάτω από το καπό έχει τώρα ένα πρόσθετο kit intercooler και μία νέα εισαγωγή αέρα, η οποία, μαζί με τη νέα μονάδα ελέγχου κινητήρα (ECU), προσφέρουν 80 επιπλέον ίππους ανεβάζοντας συνολικά την δύναμη στους 530. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν προαιρετικά ένα αναβαθμισμένο intercooler. Υπάρχει επίσης μια λιγότερο ισχυρή έκδοση 510 ίππων.

Προς το παρόν η ομάδα ABT δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες επιτάχυνσης και μέγιστης ταχύτητας για τις δύο μετατροπές. Για να ταιριάζει η εμφάνιση με την πρόσθετη ιπποδύναμη, η ABT, προσφέρει επίσης μία κομψή γυαλιστερή (από CFRP) πίσω αεροτομή, καθώς και επαναρυθμισμένα τελικά  εξάτμισης από ίνες άνθρακα ενσωματωμένα στο πίσω diffuser/προφυλακτήρα. Η λίστα των προαιρετικών επιπλέον αξεσουάρ περιλαμβάνει επίσης και νέους τροχούς 20 ή 21 ιντσών, ελατήρια ρυθμιζόμενα στο ύψος, μεγαλύτερες αντιστρεπτικές ράβδους και πολλά άλλα. Η αγαπημένη μας λεπτομέρεια οι αεραγωγοί που είναι τοποθετημένοι στα εμπρός φτερά των τροχών.

ABT Audi RS6-E Hybrid: Πανίσχυρο, υβριδικό 1.000+ ίππων! (+Videos)

Advertisement

Το εσωτερικό δεν μένει… ανέγγιχτο, καθώς η ABT έχει για εσάς με «σειρά νέων, τέλεια προσαρμοσμένων επιλογών». Αυτά περιλαμβάνουν ένα νέο καπάκι/διακόπτη εκκίνησης, και διακοσμητικές λεπτομέρειες για το ταμπλό. Επιπλέον, θα υπάρχει κάλυμμα για τον επιλογέα ταχυτήτων, ενσωματωμένα φώτα εισόδου και δερμάτινες επενδύσεις διαφορετικών χρωμάτων.

Advertisement