Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Abarth 695 Rivale: Ακόμη πιο μοναδικό

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Abarth 695 Rivale: Ακόμη πιο μοναδικό

ΝΕΑ

Abarth 695 Rivale: Ακόμη πιο μοναδικό

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει το  Abarth 695 Rivale. Πρόκειται για ένα σύνολο που έρχεται να τονίσει ακόμη περισσότερο τον μοναδικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement


Η νέα ειδική έκδοση Abarth 695 Rivale είναι προϊόν της συνεργασίας δύο εταιρειών που έχουν κατασκευάσει μοναδικά και εξαιρετικά σε επιδόσεις μοντέλα. Ξεχωρίζει για τη μοναδική εμφάνιση και τα υλικά που είναι εμπνευσμένα από τη Riva και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό σε εκδόσεις hatchback και cabriolet.

Για τον εορτασμό των 175 χρόνων της γνωστής εταιρείας σκαφών Riva, έχει δημιουργηθεί μια ακόμα έκδοση, εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, το νέο 695 Rivale 175th Anniversary, που διαθέτει ακόμα περισσότερες στιλιστικές λεπτομέρειες.

Το Abarth 695 Rivale πρόκειται να διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό σε εκδόσεις hatchback ή cabrio, και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη στην αποκλειστική διχρωμία του αμαξώματος μπλε και γκρι Riva, με τα δύο χρώματα να χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή aquamarine, που θυμίζει την “ίσαλο γραμμή” στα σκάφη.

Advertisement
Advertisement

Μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το μοντέλο αυτό να ξεχωρίζει είναι το χρωμιωμένο φινίρισμα στις λαβές, το λογότυπο “695 Rivale” στην πόρτα αποσκευών και στους πίσω προφυλακτήρες, το χρωμιωμένο διακοσμητικό ένθετο στην πόρτα αποσκευών, όλα εμπνευσμένα από τους αεραγωγούς στα πιο σύγχρονα σκάφη της σειράς Riva.

Η συνήθης αναζήτηση καλύτερων επιδόσεων μέσα από τη συνεχή τεχνική αναβάθμιση, που χαρακτηρίζει κάθε αυτοκίνητο της Abarth, κάνει το Abarth 695 Rivale ακόμα πιο γοητευτικό. Συγκεκριμένα, κάτω από το καπό του 695 Rivale κρύβεται ένας κινητήρας 1368 cc με μέγιστη ισχύ 180HP και ροπή 250 Nm. Η αναλογία βάρους – ισχύος του 695 Rivale είναι αντίστοιχη ενός πραγματικού supercar: 5.8 κιλά ανά ίππο με συνολικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 1045 κιλά. Οι επιδόσεις είναι εξίσου εξαιρετικές: μέγιστη ταχύτητα 225 χλμ/ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 6.7 δευτερόλεπτα. Πρόκειται δηλαδή για ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν κομψότητα, πολυτέλεια και επιδόσεις.

Advertisement

 

 

Advertisement