Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: 911 GT3, η γιορτή των αισθήσεων!

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: 911 GT3, η γιορτή των αισθήσεων!

ΝΕΑ

Video: 911 GT3, η γιορτή των αισθήσεων!

ΝΕΑ

Τέρμα γκάζι με την εντυπωσιακή Porsche 911 GT3! Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να “ξοδέψετε” τα επόμενα τρεισήμισι λεπτά της ζωής σας; ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Την είδαμε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο (ψέματα: οι αναγνώστες του NewsAuto.gr την είδαν μερικές ώρες πριν αποκαλυφθεί από τη γερμανική εταιρεία) αλλά κάθε ματιά στα κάλλη της, κάθε επίδειξη των ικανοτήτων της, εξακολουθεί να μας συναρπάζει.

Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου η Porsche μας παρουσιάζει την 911 GT3 από μία διαφορετική οπτική γωνία: αυτή του επικεφαλής μηχανικού του συγκεκριμένου project, Αντρέας Πράουνινγκερ. Ο Γερμανός αναλύει… τις σκέψεις του για το τέκνο της σκληρής δουλειάς του αλλά κυρίως, τις εντυπώσεις του όταν από δημιουργός, πέρασε στο ρόλο του δοκιμαστή – πίσω δηλαδή από το τιμόνι της.
[nggallery id=2006]
Κάτω από το καπό έχει έναν εξακύλινδρος boxer 3.8 lt που μεταφέρει τα 475 άλογα στο δρόμο μέσω PDK κιβωτίου διπλού συμπλέκτη που έχει εξελιχθεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, βάσει της τεχνογνωσίας της μάρκας από τους αγώνες.

Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 3.3 sec, ο κόφτης έρχεται στις 9.000 rpm και η τελική ταχύτητα της νέας 911 GT3 αγγίζει τα 313 km/h!

Advertisement
Advertisement