Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To 2019 η παρουσίαση της Bugatti Chiron Super Sport

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To 2019 η παρουσίαση της Bugatti Chiron Super Sport

ΝΕΑ

To 2019 η παρουσίαση της Bugatti Chiron Super Sport

ΝΕΑ

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Bugatti να παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης το 2019 την τέταρτη κατά σειρά έκδοση της Chiron με την ονομασία Super SportΤου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά την Divo η Bugatti φαίνεται πως ετοιμάζει μια ακόμα εκδοχή της Chiron. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Supercar Blog κάποια σκίτσα της Super Sport παρουσιάστηκαν σε VIP πελάτες της εταιρίας κατά τα αποκαλυπτήρια της Divo στο Chateau Saint-Jean.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν υπόνοιες πως η Super Sport θα παραχθεί σε περίπου 20-40 αντίτυπα όμως δεν έχει ακόμα γίνει τόσο ξεκάθαρο αν θα τοποθετείται οικονομοτεχνικά κάτω ή σε αντίστοιχο επίπεδο με την Divo που είναι η πιο ακριβή Bugatti με κόστος κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

bugatti-chiron-super-sport-expected-to-debut-at-2019-geneva-motor-show4565harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Πάντως η Super Sport αναμένεται πως θα ξεπερνά τους 1.500 ίππους χάρη στην υιοθέτηση πιο ελεύθερης εισαγωγής και εξαγωγής στο 8λιτρο W16 κινητήρα με την τετραπλή υπερτροφοδότηση που θεωρείται ένα θαύμα της μηχανικής και πιθανόν να είναι ο τελευταίος κινητήρας εσωτερικής καύσης με τέτοιες προδιαγραφές που θα υπάρξει καθώς η ηλεκτροκίνηση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα Hypercars.

bugatti-chiron-super-sport-expected-to-debut-at-2019-geneva-motor-show4565harpi640