Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

106 χρόνια Maserati: Μια συναρπαστική ιστορία (video)

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

106 χρόνια Maserati: Μια συναρπαστική ιστορία (video)

ΝΕΑ

106 χρόνια Maserati: Μια συναρπαστική ιστορία (video)

ΝΕΑ

Η μάρκα αποτίνει φόρο τιμής στο παρελθόν της, μέσω ενός γεμάτου συναισθήματα βίντεο. Τι κοινό έχει το λατινικό αλφάβητο με τη Maserati; Ποιες διαχρονικές αξίες πρέπει να επιστρατεύσει η εταιρεία προκειμένου να κυριαρχήσει στο μέλλον;

Advertisement
Advertisement

Μέρα-ορόσημο αποτέλεσε η 1η Δεκεμβρίου του 2020 για την ιταλική πολυτελή μάρκα Maserati, καθώς γιόρτασε τη συμπλήρωση 106 χρόνων ζωής.

Κατά την μακρόβια παρουσία της εταιρείας από την Μοντένα στον χώρο του αυτοκινήτου, οι φίλοι των τετράτροχων οχημάτων έχουν συστηθεί με ξεχωριστά μοντέλα, που κατέλαβαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους και αναδείχτηκαν σε διακαή πόθο.

Όλα ξεκίνησαν πριν 106 χρόνια και δη το 1914, όταν o Alfieri Maserati ένωσε τις δυνάμεις του με τα αδέρφια του Ettore και Ernesto, ιδρύοντας την “Alfieri Maserati”, στην ιταλική πόλη Μπολόνια.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική μάρκα αποτίνει φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν της μέσω της δημιουργίας ενός εντυπωσιακού και συνάμα συγκινητικού -για τους φίλους της- βίντεο, υπό την ονομασία Maserati from A to Z”. Ουσιαστικά πρόκειται για το… αλφάβητο της εταιρείας, κάθε γράμμα του οποίου κρύβει μια ξεχωριστή ιστορία, ένα μοναδικό κεφάλαιο, ένα όνειρο.

Το οπτικοακουστικό υλικό δεν θα μπορούσε να μην έχει ως αφετηρία το λατινικό γράμμα A, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Alfieri Maserati.

Advertisement

Το “B αντικατοπτρίζει τρία μοντέλα, το Bora, το Boomerang και την Biturbo, ενώ το C (Customize) την άσβεστη δίψα της Maserati για εξατομίκευση.

Το D” (Design) ενσαρκώνει τα εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά της αυτοκίνητα, ενώ το E” (electrification) το έντονο «θέλω» για κυριαρχία στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement

maserati-mc20-b1000x600

Το αλφάβητο της Maserati

A – Alfieri

Advertisement

B – Bora, Boomerang, Biturbo

C – Customise

D – Design

E – Electrification

F – Fast

G – GranTurismo

H – Heartbeat

I – Innovation

J – Just one Look

K – Keep Dreaming Big

L – (True) Love

M – Made in Modena

N – Nettuno

O – Original

P – Passion

Q – Quattroporte

R – Rebel

S – Sound

T – Trident

U – Unorthodox

V – Visceral

W – Winning in Style

X – Xtravagant

Y – Yours Forever

Z – Zooming into the Future

«Ξεκινάμε από τις ρίζες μας, προκειμένου να χτίσουμε το μέλλον μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας, Davide Grasso, προτού συμπληρώσει τα εξής:

«Είμαστε περήφανοι που καταδεικνύουμε πως το παρόν μας καθοδηγείται από το θάρρος όσων κοιτούν τo μέλλον με αυτοπεποίθηση, αλύγιστοι στις δυσκολίες. Το 2020 σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τη μάρκα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε αυθεντικοί και να επιστρέψουμε στις διαχρονικές μας αξίες. Για τη Maserati αυτή είναι η ώρα να οικοδομήσουμε το μέλλον μας».

Ακολουθεί το εντυπωσιακό βίντεο-αλφάβητο της Maserati

Διαβάστε επίσης:

Η νέα εποχή της Maserati

H Maserati GranTurismo Targa είναι απλά πανέμορφη

Αναβίωση της Maserati Shamal;