Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρία νέα μοντέλα από Maserati

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρία νέα μοντέλα από Maserati

ΝΕΑ

Τρία νέα μοντέλα από Maserati

ΝΕΑ

Πραγματική επίθεση ετοιμάζει την επόμενη διετία η Maserati. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ιταλικής μάρκας που θέλει αύξηση και της γκάμας αλλά και των παραγόμενων μονάδων, αναμένεται να δούμε τρία νέα μοντέλα που θα αφορούν τρεις διαφορετικές κατηγορίες! Μάλιστα, ο αριθμός κλειδί είναι τα 50.000 οχήματα μέχρι το 2015! Όπως είναι φυσικό, το υπάρχον εργοστάσιο στη Modena δεν αρκεί  για αυτή τη τεράστια αύξηση στην παραγωγή ενώ οι υπεύθυνη της μάρκας έκριναν πως δεν υπάρχουν και τα περιθώρια αναβάθμισης του στα επιθυμητά επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Θα χρησιμοποιηθεί λοιπόν το εργοστάσια Officine Automobilistiche Grugliasco που πριν από δύο χρόνια η Fiat το αγόρασε από τη Bertone και επένδυσε 500 εκατομμύρια ευρώ στον εκσυγχρονισμό του.

Στη Modena θα παραμείνουν τα τμήματα σχεδιασμού και marketing αλλά θα συνεχίσουν να παράγονται οι GranTurismo και GranCabrio. Μαζί με «ένα νέο μοντέλο της Alfa Romeo» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Παρότι δεν διευκρινίζει ποιο, είναι πλέον γνωστό πως πρόκειται για τη 4C.