Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Insignia και με υγραέριο

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Insignia και με υγραέριο

ΝΕΑ

Το Insignia και με υγραέριο

ΝΕΑ

Η γκάμα των μοντέλων της Opel με εναλλακτικό καύσιμο το υγραέριο διευρύνεται με την παρουσίαση του Insignia 1.4 Turbo LPG ecoFLEX. Θα είναι διαθέσιμο και στα τρία αμαξώματα του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου (4θυρο, 5θυρο και Sports Tourer) και η συνολική του αυτονομία φθάνει τα 1.700 km. Οι τιμές του στην Ελλάδα αρχίζουν από τα 22.050 ευρώ (με απόσυρση 21.090 ευρώ).

Advertisement
Advertisement

Η δεξαμενή του υγραερίου έχει χωρητικότητα 42 λίτρα και καταλαμβάνει το χώρο της ρεζέρβας. Έτσι, ο όγκος του χώρου αποσκευών δεν επηρεάζεται αρνητικά. Η έκδοση LPG του Insignia φέρει τον 1.4 Turbo με τα 140 PS και παρουσιάζει μεικτή κατανάλωση 7,6 lt./100 km (εκπομπές CO2 124 gr/km). Με βάση όμως τη διαφορά στην τιμή ανάμεσα στο υγραέριο και την αμόλυβδη βενζίνη, το κέρδος ανά γέμισμα φθάνει το 40%. Η αλλαγή ανάμεσα στη βενζίνη και το υγραέριο γίνεται απλά πατώντας το κουμπί «LPG» στη κεντρική κονσόλα.

Σύμφωνα με την Opel τα πλεονεκτήματα από την επιλογή ενός εργοστασιακού υγραεριοκίνητου μοντέλου έχουν να κάνει εκτός από τη λειτουργικότητα και με την ασφάλεια. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί δοκιμές πρόσκρουσης για να διαπιστωθεί η ασφάλεια της δεξαμενής υγραερίου.[nggallery id=236]