Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ισχυρότερο και ελαφρύτερο το επόμενο VW Golf GTI

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισχυρότερο και ελαφρύτερο το επόμενο VW Golf GTI

ΝΕΑ

Ισχυρότερο και ελαφρύτερο το επόμενο VW Golf GTI

ΝΕΑ

Μπορεί να απέχουμε αρκετά χρόνια ακόμη από το επόμενο GTI, αλλά στην γερμανική εταιρεία ήδη δουλεύουν πάνω σε αυτό και την επόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Προς τα τέλη του επόμενου χρόνου αναμένεται να δούμε μία ανανεωμένη εκδοχή του τωρινού Golf, λίγο αργότερα τη νέα γενιά και αρχές 2019 το νέο Golf GTI, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Το νέο Golf GTI, όπως και γενικότερα η επόμενη γενιά, θα βασίζεται στην εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo με ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο και μείωση βάρους που θα φτάνει έως περίπου τα 50 kg.

Το νέο Golf GTI θα χαρακτηρίζεται από τους μικρότερους προβόλους και την πιο έντονη κλίση του παρμπρίζ ενώ στάνταρ θα είναι τα LED μπρος-πίσω. Σχετικά με το εσωτερικό θα υπάρχει ένα μελλοντικό σύστημα πολυμέσων που θα συνδυάζει οθόνη αφής και εντολές με κινήσεις των χεριών.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό θα υπάρχει μία εξελιγμένη εκδοχή του 2.0 TFSI με διπλά μπεκ ψεκασμού και ισχύ περίπου στα 300 άλογα, με την κίνηση να περνά μπροστά μέσω μηχανικού ή διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου. Φυσικά, από την πιο σπορ εκδοχή δεν θα απουσιάζει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, τα πιο ισχυρά φρένα και το «ηλεκτρονικό» μπλοκέ.