Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέμα χρόνου η νέα E63 AMG

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέμα χρόνου η νέα E63 AMG

ΝΕΑ

Θέμα χρόνου η νέα E63 AMG

ΝΕΑ

Πρόσφατα η Mercedes αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση της E-Class, ένα αυτοκίνητο που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Ντιτρόιτ. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην κορυφαία E63 AMG, το λανσάρισμα της οποίας τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο μισό του έτους. Στο virtuel-car δεν έχασαν πάντως χρόνο και παρουσίασαν τη δική τους πρόταση για το γερμανικό μεγάλο sedan επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Οι γραφίστες διατήρησαν τα νέα φωτιστικά σώματα με το ενιαίο κρύσταλλο και τις λάμπες LED. Η μάσκα χαρακτηρίζεται από το μεγάλο αστέρι και τις δύο οριζόντιες μπάρες, η μία κοντά στην άλλη. Το «επιθετικό» body kit με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και οι διαφορετικές ζάντες αλουμινίου, συμπληρώνουν την εικόνα.

Σε σχέση όμως με την προηγούμενη E63 AMG, οι αλλαγές δεν περιορίζονται στο αισθητικό κομμάτι. Η νέα sport Mercedes θα φέρει κίνηση σε όλους τους τροχούς, για πρώτη φορά σε μοντέλο της AMG που δεν είναι SUV. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ροπή θα κατανέμεται μόνιμα σε αναλογία 33/67, στον εμπρός και τον πίσω άξονα αντίστοιχα. Ο V8 biturbo των 5,5 lt. θα αποδίδει με το πακέτο Performance πάνω από 560 PS, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερο από 4 sec. Πάντως παρά την αύξηση στην ισχύ, ο… νόμος του downsizing επιτάσσει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους.[nggallery id=1373]