Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet χορηγός της Manchester United

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Chevrolet χορηγός της Manchester United

ΝΕΑ

Η Chevrolet χορηγός της Manchester United

ΝΕΑ

Μία σημαντική συμφωνία ανακοίνωσε η Chevrolet, καθώς επί 5 έτη θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αυτοκινήτων στην ομάδα της Manchester United. Η χορηγία περιλαμβάνει και τη διοργάνωση τον Ιούλιο του Chevrolet China Cup, ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά όπου ο αγγλικός σύλλογος θα αντιμετωπίσει τη Shanghai Shenhua FC και άλλη μία ομάδα, το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο διάστημα, η General Motors είχε δεχθεί έντονη κριτική για την απόφασή της να σταματήσει να διαφημίζεται στο Facebook και στον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ράγκμπι, του Super Bowl. Στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία θεωρούν ότι μέσω της χορηγίας της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα προσεγγίσουν δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Chevrolet ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία με το One World Futbol Project, ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα νέα παιδιά να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους μέσω του ποδοσφαίρου. Μάλιστα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Chevrolet θα δωρίσει 1,5 εκατ. μπάλες One World Futbol, σε οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες, στρατόπεδα προσφύγων, περιοχές όπου έχουν υποστεί καταστροφές από φυσικά φαινόμενα. Η συγκεκριμένη μπάλα δε χρειάζεται φούσκωμα, καθώς δεν χάνει το σχήμα της όσες φορές και αν τρυπηθεί.[nggallery id=147]