Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει αντίπαλο της GT Speed η Rolls-Royce

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζει αντίπαλο της GT Speed η Rolls-Royce

ΝΕΑ

Ετοιμάζει αντίπαλο της GT Speed η Rolls-Royce

ΝΕΑ

Ως το «πιο δυναμικό, ισχυρό και όμορφο μοντέλο στην ιστορία της Rolls-Royce» χαρακτήρισε την αναμενόμενη Wraith o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τόρστερν Μίλερ-Έτβες, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λονδίνο με ντίλερ της υπερπολυτελούς μάρκας από όλο τον κόσμο. Ανέφερε επίσης ότι θα βρίσκεται στα γνωστά στάνταρ ποιότητας και πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Η Wraith είναι η coupe έκδοση της Ghost, από την οποία θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις και πιο ελαφριά. Θα αντιπαρατεθεί στα ίσα με την Bentley Continental GT Speed, την οποία το NewsAuto.gr δοκίμασε κατ’ αποκλειστικότητα τον περασμένο Οκτώβριο στη Γερμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται από αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo V12 των 6,6 lt, ώστε να αποδίδει περισσότερα από 600 PS και να φθάνει τα 100 km/h σε λιγότερο από 4 sec!

Το όνομα «Wraith» έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στη γκάμα της Rolls-Royce, για πρώτη φορά το 1938. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες σας δείχνουμε το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο δοκιμών, ενώ η βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία. Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις μέσα στο Φεβρουάριο, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη.[nggallery id=1552]