Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/5)

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/5)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/5)

ΝΕΑ

Προσπαθείς να επιστρέψεις σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τις υπερβολικές… δόσεις θερμίδων από το αρνί; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, εδώ όπου ακολουθούμε με πάθος το αυτοκίνητο 365 μέρες το χρόνο. Η βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr έχει συγκεντρώσει τις σημαντικότερες ειδήσεις της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση Worthersee 2013, στο Ράιφνιτζ της Αυστρίας, προσελκύει τις προτάσεις των κατασκευαστών είτε για αγωνιστικά αυτοκίνητα είτε για βελτιωμένα μοντέλα. Ο Όμιλος Volkswagen κυριαρχεί στο χώρο, με σειρά από πρωτότυπα. Δείτε το Design Vision GTI, το Golf με τα 503 PS, το Seat Leon Cup Racer με ισχύ 330 PS, το Skoda Rapid Sport και το Audi ΤΤ ultra concept.

Παρακολουθήστε σε video με την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Porsche 911 Turbo στη Μόσχα αλλά και την ιστορία του σχεδιαστή της BMW που εμπνεύστηκε και στη συνέχεια δημιούργησε την πρώτη Σειρά 3 Touring.

Από το χώρο της Formula 1, σταθήκαμε στις προσπάθειες της Renault αφενός να εξελίξει το φετινό ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα και αφετέρου να εργαστεί πάνω στον 1.6 turbo της επόμενης σεζόν.

Advertisement
Advertisement