Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (3/4)

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (3/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (3/4)

ΝΕΑ

Το πάθος για το αυτοκίνητο ήταν ο οδηγός μας για μία ακόμη μέρα, εδώ στο NewsAuto.gr. Καταγράψαμε την επικαιρότητα με κάθε λεπτομέρεια και η βραδινή ανασκόπηση περιέχει όλες τις σημαντικές ειδήσεις των τελευταίων 24 ωρών.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ετοίμασε έναν ακόμη EcoBoost κινητήρα, αυτή τη φορά χωρητικότητας 1,5 lt. και ισχύος 180 PS. Το πρώτο μοντέλο στο οποίο θα εμφανιστεί είναι το νέο Mondeo. Το μεσαίο οικογενειακό θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τον προσεχή Μάιο, στην Ευρώπη θα πρέπει όμως να περιμένουμε 1-1,5 χρόνο ακόμη.

Δείτε επίσης τις επίσημες φωτογραφίες και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Skoda Superb, το μεγάλο αυτοκίνητο με τους άπλετους χώρους που συναγωνίζεται αρκετά πιο ακριβές προτάσεις.

Έχουμε δύο video, και τα δύο για supercar. Στο ένα η Audi παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το R8 Spyder και στο άλλο η Chevrolet μας συστήνει στην Camaro Z28, η οποία γεννήθηκε για να διαπρέπει στα track days.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε τα μελλοντικά σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών. Μάθετε πότε θα λανσαριστεί και με ποιο κινητήρα η έκδοση RS του Renault Captur και πώς σχεδιάζεται η επόμενη μέρα της Lada.

Στο Grand Prix της F1 στη Μαλαισία είχαμε… παγκόσμιο ρεκόρ για το γρηγορότερο pit stop. Δείτε ποια ομάδα το έκανε και σε τι χρόνο.[nggallery id=2292]