Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (30/3)

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (30/3)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (30/3)

ΝΕΑ

Μετά τη σαββατιάτικη βόλτα, επέστρεψες στο σπίτι και αναζητάς πλήρη ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν με επίκεντρο το αυτοκίνητο. Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος (NewsAuto.gr) την κατάλληλη στιγμή (ανασκόπηση).

Advertisement
Advertisement

Δείτε τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον τηλεοπτικό Τζέιμς Μποντ, να οδηγεί το νέο Range Rover Sport από τις προβλήτες της Νέας Υόρκης στο χώρο της παρουσίασης του πολυτελούς SUV. Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει εισπράξει επιταγή 1 εκατ. δολαρίων για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Σε ένα ακόμη video, η CLA45 AMG των 360 PS δείχνει να κινείται το ίδιο άνετα στους δρόμους αλλά και στην πίστα. Τα εντυπωσιακά και τρομακτικά πλάνα με το οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» να προσπαθεί να δέσει στο λιμάνι της Ψάθης Κιμώλου θα μπορούσαν να προέρχονται από κινηματογραφική ταινία, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά.

Σε τρεις εβδομάδες θα ανοίξει την πύλη της η έκθεση της Σαγκάης, ένα ιδιαίτερα σημαντικό ραντεβού για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Εκεί η Suzuki θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μικρό sedan, με όνομα Authentics, ενώ η Citroen ετοιμάζει το DSX, ένα μεσαίο premium crossover.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την απόφαση της Renault να λανσάρει off road έκδοση του επόμενου Espace, αλλά και το πότε θα αφιχθεί η νέα Porsche 911 GT3 RS.

Από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου, διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για το πώς σκέφτονται να λύσουν στη Williams τα προβλήματα με το μονοθέσιό τους και μάθετε τις λεπτομέρειες για την έκδοση ράλι του μικρού Opel Adam, το οποίο θα πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα ενιαίου.[nggallery id=2259]