Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (29/3)

Ελλάδα 21:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (29/3)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (29/3)

ΝΕΑ

Αν οι σημερινοί ρυθμοί ήταν τόσο γρήγοροι που δεν σου επέτρεψαν να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις από το χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr σου επιτρέπει να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Το μενού της Παρασκευής περιλάμβανε την παρουσίαση του XV Crosstrek Hybrid, του πρώτου υβριδικού αυτοκινήτου στην ιστορία της Subaru. Η έβδομη γενιά του Golf είχε την τιμητική της στην Νέα Υόρκη, καθώς βραβεύτηκε ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2013. Μη χάσετε το video με την εντυπωσιακή παρουσίαση του μοντέλου της Volkswagen στη διεθνή έκθεση.

Μάθετε επίσης όλες τις πληροφορίες για το Juke Nismo, το οποίο πλέον πωλείται στη χώρα μας. Η έκδοση επιδόσεων του μικρού crossover της Nissan είναι διαθέσιμη με κίνηση σε όλους ή μόνο στους εμπρόσθιους τροχούς.

Διαβάστε επίσης για ποιο λόγο ο Σεμπάστιαν Φέτελ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στο Μίλτον Κέινς και πώς αντιδρά ο Φερνάντο Αλόνσο στην ατυχία που τον συνόδευσε στον αγώνα της Μαλαισίας.[nggallery id=2248]

Advertisement
Advertisement